MARKETINGKOORDINATOR

Marketingkoordinator til digitalt bureau.

Kan du fortælle succeshistorier fra Koldings største digitale bureau og samtidig vise omverdenen, hvilken forskel vi gør for vores kunders forretninger? Drømmer du om at arbejde med B2B-kommunikation og e-handel, så er du måske vores nye marketingkoordinator.

Hos Improving designer, bygger, vedligeholder og optimerer vi nogle af landets bedste webshops. Vores kunder er professionelle og forventer selvfølgelig det samme af os.

Derfor vil du møde et ekstremt dedikeret hold af eksperter, som brænder for deres fagområde og er blandt landets absolut skarpeste.

Vi søger en marketingkoordinator, der kan hjælpe os med at fortælle succeshistorier og få de faglige cases fra hverdagen ud i verden. En, der kan fortælle dem på en fængende måde gennem de forskellige kanaler, som vi anvender. Til at hjælpe dig har du et hav af interne kompetencer, som står til rådighed for sparring og teknisk hjælp.

Vi tilbyder dig en unik kombination af stabilitet og udvikling. Stabiliteten er et resultat af vores fokus på workflows og arbejdsgange, der er nøje tilpasset vores segment og opgaver. Hos Improving lægger vi stor vægt på at skabe processer og metoder, der sikrer en god håndtering af kunder samt opgavestyring. Samtidig vil du opleve dynamikken og innovationen i en ung virksomhed og et ungt miljø, hvor det er muligt at få implementeret nye tiltag og være med til at definere egne opgaver.

Din profil

Din kvalifikationer

Du er uddannet inden for kommunikation eller marketing og søger et arbejde, hvor du kan få lov at fokusere på det, du er bedst til.

Du brænder for at kommunikere effektivt, professionelt og kreativt – og tør tænke ud af boksen, når det kommer til at skabe content til vores platforme.

Du kan skrive fængende tekster og har styr på grammatikken, men mindst lige så vigtigt har du øje for det visuelle og kan være med til at skabe et godt førstehåndsindtryk hos potentielle kolleger og kunder.

Vi tilbyder

Som ansvarlig for vores marketing får du stor indflydelse på, hvordan Improving fremstår eksternt.

Du bliver en del af et team af fagligt stærke profiler, som står til rådighed for at hjælpe, når du skal formidle teknisk viden. Uanset om det er grafisk, teknisk eller marketingmæssigt, har du stærk backup.

Derudover vil du få rig mulighed for at præge jobbet, hvis du har gode idéer til initiativer, content eller lignende.

Din arbejdsopgaver

Dine opgaver som marketingkoordinator hos Improving, vil blandt andet bestå af:

  • Planlægning af marketingaktiviteter
  • Udarbejdelse af blogindlæg
  • Håndtering af vores sociale medier
  • Opdatering og udvikling af vores hjemmeside
  • Ansvarlig for annoncer m.m. til vores PR initiativer

Derudover vil du arbejde tæt sammen med Design, Strategi.

Vi tilbyder

Fagligudvikling

Macbook Air

Søde og dygtige kollegaer

Masser af socialt samvær og hygge

Jobbet er som udgangspunkt en deltidsstilling på 32 timer.

Ansøg nu

Har ovenstående fanget din interesse, så send os en e-mail på nr@improving.dk med lidt info om dig selv og dine erfaringer. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nikolaj Riisberg på 60 60 40 08 eller nr@improving.dk