IMPROVE YOUR WORKLIFE AS

BACKEND DEVELOPER

Backend udvikler søges til udvikling af e-handelsløsninger.

Improving søger en erfaren backend udvikler, der er ambitiøs omkring sit faglige niveau og foretrækker at være en del af et team bestående af stærke digitale profiler.

Du vil komme til at arbejde med opbygning og videreudvikling af løsninger på Magento, samt udvikling af moduler eller integrationer til 3. partssystemer som ERP-systemer, NAV, C5, PIM osv.

Som backend udvikler hos Improving, vil du være med til at udvikle funktioner/løsninger, som kommer til at have kæmpe værdi for vore kunder. Din fornemmeste opgave er at udarbejde løsninger, som optimerer arbejdsgangene/workflowet for kunden, der kan sikre en bedre effektivitet og dermed kan spare kunden for talrige timers manuelt arbejde. 

Vi tilbyder dig en unik kombination af stabilitet i form af workflow og arbejdsgange, der er tilpasset til vores segment og opgaver.  Hos Improving lægger vi stor vægt på at skabe processer og metoder, der sikrer en god håndtering af kunder samt opgavestyrring. Samtidigt vil du opleve dynamikken og innovationen i et ungt miljø, hvor det er muligt at få implementeret nye tiltag, der er har til formål at gøre vores hverdag og kunders hverdag markant nemmere.

Din profil

Ninja skills

Magento
Magento 2
Github
Bitbucket
PHP Storm
Node.js
Vue.js
Elasticsearch

Yoda skills

XML
JavaScript
Apache
Linux
PHP
MySQL

Dine arbejdsopgaver

Dine opgaver som backend udvkler, vil bestå af en variation af opgaver såsom:

  • Udvikling af moduler
  • Tilpasningen af Magento
  • Udvikling af integration til 3. parts systemer
  • Deltagelse i foranalyser/workshop

Derudover vil du arbejde tæt sammen med frontend udviklerne, som du skal assistere med funktioner og features.

Vi tilbyder

Fagligudvikling

Årlig adventure tur

iPhone som telefon

15” Macbook Pro som computer

Søde og dygtige kollegaer

Masser af socialt samvær og hygge

Stillingen er fuldtid og din arbejdsplads vil som udgangspunkt blive på vores kontor i Kolding.

Ansøg nu

Har ovenstående fanget din interesse, så send os en e-mail på nr@improving.dk med lidt info om dig selv og dine erfaringerHvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@improving.dk