IMPROVE YOUR WORKLIFE AS

BACKEND DEVELOPER

PHP-backendudvikler til e-handelsbureau i vækst søges

Er du backendudvikleren, der gerne vil være supernørd inden for eCommerce? Kan du skrive den kode, der er gør det muligt for vores kunder at drive succesfulde webshops?

Hos Improving udvikler og drifter vi vores kunders Magento webshops inklusiv integrationer til eksterne systemer. Da vores kunder driver vidt forskellige virksomheder med mange forskellige tekniske løsninger, skaber det en alsidig arbejdsdag, hvor du hver dag vil møde opgaver, du ikke tidligere har løst. Du vil derfor lære noget nyt hver eneste dag her hos os. 

Improving er et e-handelsbureau som ligger i hjertet af Kolding. Vi består af cirka 20 mennesker, der udvikler og vedligeholder Magento webshops – ofte med Magento som backend og med NodeJS + Vue Storefront som frontend.

Din hverdag

Din hverdag vil hovedsagligt bestå af udvikling af nye features som fx en integration til et ERP system eller en udvidelse af produktegenskaber eller en udvidelse til ordrehåndtering.
En arbejdsdag hos Improving vil som udgangspunkt være fra 8-16, men det er vigtigt for os, at timerne ikke udelukkende foregår klistret til skærmen.

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste løsning til deres individuelle behov, og ofte vil du sammen med en af vores projektledere hjælpe kunden med at afdække deres og definere opgaven.

Opgaverne svinger i både kompleksitet og varighed, da de kan kræve alt fra 1 time til 1,5 måneds udvikling, alt efter om det er driftsopgaver eller nyudvikling af større projekter. Det giver dig mulighed for at vælge den opgave, der tiltaler dig mest på dagen. 

 

Vi tilbyder dig en helt unik arbejdsplads, hvor der er plads til lige netop den du er!

Hos Improving har vi har interne arbejdsgange, der sikrer dig struktur, stabilitet og overblik, og som i sidste ende også sikrer god håndtering og kommunikation med vores kunder.

Du vil få en hverdag i et ungt team, hvor der er plads til både socialt samvær og fordybelse, samt mulighed for fredagsøl, sociale arrangementer, træning og god kaffe!

Vi tilbyder

Faglig udvikling

iPhone som telefon

15” Macbook Pro som computer

Søde og dygtige kollegaer

Årlig workaway

Fitness og fredagsøl

Stillingen er fuldtid og din arbejdsplads vil som udgangspunkt blive på vores kontor i Kolding.

Ansøg nu

Har ovenstående fanget din interesse, så send os en e-mail på job@improving.dk med lidt info om dig selv og dine erfaringer. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på job@improving.dk