VI HJÆLPER DIN VIRKSOMHED MED AT OPNÅ ONLINE SUCCES!

Digitalt bureau nær Vejle, med en bred vifte af kompetencer indenfor E-handel. Improving teamet er sammensat af en gruppe specialister, som alle har fokus på, at skabe solide og ambitiøse e-handels løsninger. Som digitalt bureau nær Vejle, arbejder vi med virksomheder som ønsker vores eksperthjælp til, at optimere, udvikle og skabe succes for deres online forretning.

DIGITAL BUREAU NÆR VEJLE

Som navnet Improving afslører, handler det for os om forbedring, når vi arbejder med online virksomheder. Der kan være tale om både små og store forbedringer, men målet er det samme: Vi vil skabe online succes for din virksomhed. I et samarbejde med Improving, får du eksperthjælp fra en samling af Danmarks skarpeste
e-handelsfolk. Teamet består af erfarne udviklere og en knivskarp projektledelse, som til sammen har skabt fundamentet for, et sundt og ikke mindst veldrevet digitalt bureau nær Vejle.

PROFESSIONELT TEAM

Medarbejder teamet har tilsammen mere end 15 års erfaring indenfor e-handel. Dette i form af tidligere ansættelser i webbureauer, og mange års fokuseret arbejde med transformering af online virksomheder. Vi arbejder altid fokuseret og behårdt for, at skabe den online succes som gør en forskel for vores kunder.

We are Improving your business.

Digitalt bureau nær Vejle

Vi er ekstremt stolte over de ambitiøse virksomheder, som vi har tilknyttet vores kundeportefølje. Der er tale om virksomheder, som alle ønsker at udvikle sig og være 100% opdateret på tendenserne indenfor online-shopping. Uanset om virksomheden er beliggende i København eller Vejle, så er afstanden ingen hindring for et værdiskabende samarbejde. Vores kunder befinder sig i hele landet og er en god blanding af retail og B2B virksomheder.

Hos Improving arbejder vi udelukkende med Magento, da vi anser denne e-handelsplatform, som værende et stærkt og fleksibelt værktøj til specialsyede løsninger. Magento er ideelt, når vi som digitalt bureau netop arbejder med kunder, som til tider har meget forskellige ønsker og behov.

DEN PERFEKTE PLATFORM TIL VÆKST
Med Magento som platform, giver det rig mulighed for at udvide eksisterende løsninger. Har man som virksomhed et ønske om, at udvide til nye lande eller eksempelvis koble en nicheshop til sin nuværende løsning, så er dette let at installere.

FREMDRIFT DRIVER OS
Vores store driver er forbedring, så for os er Improving ikke bare et navn, det er hele vores leveregel. Når vi skaber fremdrift i vores kunders forretning, er vi lykkedes som digitalt bureau. Vi er mere end blot en teknisk leverandør – vi er en sparringspartner med en kæmpe passion for, at udvikle og skabe succes for de virksomheder vi arbejder med.

 

Vi hjælper en lang række kunder med at styre processer og fremdrift via KPI-styring og budgetlægning.

WEBBUREAU VEJLE
Det har stor betydning for os, at have en stærk lokal tilstedeværelse og så er vi stolte af, at være anerkedt i Vejle og trekantsområdet generelt, for at være et dedikeret digitalt bureau. Vi hjælper blandt andet lokale virksomheder med digitalisering.

WEBSHOP VEJLE
Improving kan hjælpe med alt indenfor udvikling, drift og vedligeholdelse af webshops. Er du erhvervsdrivende i Vejle, med en allerede eksisterende webshop, eller ønsker du professionel sparring omkring opstart af online virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar på at tage en uforpligtende snak omkring mulighederne for din virksomhed.

Digitalt bureau nær Vejle

Vi er glade for at være et digitalt bureau nær Vejle, som er Danmarks 9. største by. Rent geografisk er vi placeret utroligt attraktivt. Dette er især en fordel, når vi skal besøge kunder i Vejle og øvrige byer i Danmark. 

Vejle er en spændende handelsby som i disse år oplever stor tilgang af nye virksomheder. Foruden en tidligere kåring som årets handelsby, er Vejle i 2016-2018 løbet med titlen, som Danmarks mest servicemindede handelsby. Byen byder på mange kuturelle oplevelser og en bred vifte af uddannelsesmuligheder. Vejle har blandt andet Erhvervsakademiet Lillebælt, hvor et stort antal webudviklere uddannes. Dette sikrer at vi kontinuerligt kan få tildelt ny viden samt dygtige kollegaer til vores digitale bureau nær Vejle. 

Smuk arkitektur fylder meget i Vejles bybillede. Blandet andet det ekslusive og markante boligbyggeri “Bølgen” nær Vejle Lystbådehavn, har for længst sammen med Vejlefjord broen, slået sin position fast som byens varetegn. 

Søger du et digitalt bureau nær Vejle, så er Improving et kvalificeret bud. Har du lyst til en uforpligtende snak? Så kontakt os her.