HOUSE OF KIDS VÆLGER
IMPROVING SOM
DIGITALT BUREAU

Kvalitet til de mindste  
Den prisvindende børnetøjsforretning houseofkids.dk, har et stort udvalg af lækkert kvalitets børnetøj, børnesko og som det nyeste i sortimentet, også interiør med alt lige fra sengetøj til puslepuder. Stifter og indehaver Helle Guldmann, slog i 2005 for første gang dørene op for House of kids. Dengang var børnetøjsforretningen ment som et mindre bijob, hvor blot 8 papkasser kunne rumme lagerbeholdningen. Alt kunne administreres hjemmefra privaten, men efterspørgslen tog stigende til og virksomheden ekspanderede hurtigt.

 

Prisvindende børnetøjs-univers
I takt med den store vækst har det været nødvendigt, at udvide varelageret samt medarbejderteamet væsentligt. Netop den store succes har bidraget til, at dette fantastiske børnetøjs univers i 2011 og 2012 er løbet med Børsens Gazellepris. Endvidere har House of kids vundet prisen “bedste børnetøjs-webshop” hele tre gange. Improving ApS har i 2017 hjulpet House of kids med redesign af webshoppen. Fokus har været brugervenlighed, lækkert design og en webshop som teknisk skulle været helt up to date.

 

Samarbejdet med Improving
House of kids har været helt konkrete omkring, hvad de havde af forventninger til redesignet af webshoppen. Med kunderne i fokus, skulle det være både nemt og hurtigt at handle på sitet, samtidigt med at designet skulle være lækkert og funktionelt. Vi har at gøre med, for mig at se, en virkelig velfungerende og designmæssig gennemført webshop, hvor det er nemt og overskueligt at finde netop de varer man som kunde efterspørger. Det er en fornøjelse at arbejde med en så veletableret virksomhed som House of kids, hvor barren for kvalitet og brugervenlighed sættes højt”. Nikolaj Riisberg, CEO Improving ApS

 

Optimering er nøgleordet
Som digitalt bureau kan Improving Aps hjælpe allerede eksisterende online virksomheder med optimering, her eksempelvis i form af et redesign. Med professionel sparring skabes rammerne for de digitale løsninger, som skal sættes i værk for at øge online succesen. Det er helt essentielt at kunden er med hele vejen, og at det færdige resultat afspejler de ønsker og visioner, som kunden har for sin online virksomhed. Som navnet antyder er Improving netop sat i verden for, at skabe forbedring gennem skræddersyede digital løsninger.

Hos Improving ApS hjælper vi med at finde de løsninger, som optimerer din webshop.
Er du blevet nysgerrig omkring, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, så lad os tage en uforpligtende snak.
Du kan kontakte os lige her.

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op