MAGENTO WEBSHOP

At være med på sidelinjen når digitale forretninger og webshops bliver løftet til et nyt niveau, er en fed følelse. Når teknikken spiller og organisationen er knivskarp på mål og midler, så intet er overladt til tilfældigheder. Det er præcis her vi og vores kunder er skarpe. Banen er kridtet op og fokus er på fremdrift.

Vores fokus ligger 100% i webshop platformen Magento. Den har vi arbejdet med i mange år. Vi kender dens særheder, styrker, udfordringer og potentiale til mindste detalje. Det kendskab og fokus giver os en ro og sikkerhed, som sikrer at vi kan kigge ud og hjælpe med de vigtige ting i din forretning og derved sikre fremdrift.

Magento webshop –
e-handelsløsninger
der løfter virksomheden
Magento har den store fordel at du kan skalere og bygge på i uendelighed. Som verdens største e-handels platform er deres modul-marked ekstremt stort hvilket giver en frihed til at teste og videreudvikle på andres idéer.

Magento er det foretrukne valg
Med frihed kommer ansvar. Når der er mange udbydere er der også svingende kvalitet. Derfor kræver Magento også en stor indsigt og en disciplin, for at webshoppen performer. Magento har nogle ekstremt komplicerede løsninger til blandt andet valg af variant under produkterne på en webshop. Sikkerheden i systemet er vægtet højt og nogle af de største brands og butikskæder i Danmark benytter netop Magento webshop grundet kvaliteten, selvom de reelt set har økonomien til at få udviklet og designet egen webshop.

Styrken i feksibilitet
Som specialiserede Magento udviklere kender Improving systemet i forvejen og vi kan derfor klare alle opgaver uanset kompleksitet. Ønsker du eksempelvis at outsource dele af din virksomhed eller skifte server/hosting kan dette som oftest lade sig gøre fra dag til dag. Nøgleordet er fleksibilitet og kvalitet. Med certificerede udviklere, dygtig designer og erfarne forretningskonsulenter er vi det hold du har brug for.

Sådan arbejder Improving med e-handel på Magento webshops
Improving – ikke blot et navn
Improving er ikke blot et navn – Det er vores løfte til os selv og vores kunder. At arbejde systematisk og målrettet med fremdrift og optimering ligger dybt i vores DNA. Så uanset om dit mål er vækst, driftoptimering eller besparelser, har I et setup der kan arbejde 360° med e-handel. Du vil kunne bruge os som en aktiv sparringspartner, der har gjort sig umage for at forstå din forretning. Vi har de tekniske kompetencer som giver ro i forretningen, så du kan fokusere på at optimere.


Mangento og de mange fordele

Der er mange fordele ved at arbejde med Magento, hvorfor denne platform er et bevidst valg for Improving. Med Magento webshop får du som kunde design i høj klasse og 100% fleksibilitet efter eget ønske. Som open source løsning giver Magento uanede muligheder for tilpasning af frontend og backend. Desuden er det med Magento muligt at styre flere webshops fra samme backend, hvor kunder, produkter og ordrer er let håndterbare. Ønsker du som webshopejer at komme ud over “landets grænser”, kan en sprogversionering til din webshop let laves.


Glimrende SEO værktøj og mulighed for integrering af tredjeparts tjenester

Det er altid en fordel at få en god visning på eksempelvis Google, med Magento er der flere funktioner som kan hjælpe din virksomhed til top gennem SEO. Med Magento Search Engine Friendly (SEF) URL sker der en auto-generering af URL’er, autimatisk sitemaps og URL-omskrivning som tilsammen hjælper med at skabe god indeksering i de forskellige søgemaskiner. Integrering af tredjeparts løsninger som eksempelvis fragtløsninger, ERP-systemer eller betalingsgateways er nødvendigt for at køre en veldrevet og effektiv webshop. Med Magento er det muligt med denne integrering af tredjeparts tjenester.


Moduler som er brugerdefinerede
Med Magento kan der tilføjes moduler som er brugerdefinerede uden at dette ødelægger kildekoden i webshoppen – det er nemt at tilføje nye funtioner, som har til formål at optimere webshoppens brugervenlighed.

Internationale kunder

Et udpluk af store internationale virksomheder, som har valgt at arbejde med Magento.

Magento sikkerhed
Med en uopdateret Magento webshop står man som virksomhed alt for sårbar overfor hackere. Sørg derfor altid for at installere sikkerhedsopdateringer så snart de bliver frigivet. Som digitalt bureau sikrer Improving løbende opdateringer og at shoppen kører optimalt herefter. Improving kan give professionel rådgivning omkring aktuelle tiltag, som kan højner sikkerhedsniveauet i din webshop.

Der er meget du selv kan gøre, for at sikre din webshop mod udefrakommende trusler. Vi har udarbejdet en miniguide hvor nogle af de elementære sikkerhedspunkter beskrives. Du kan læse meget mere om emnet herunder:

Uanede muligheder med Magento B2B webshop

Omnichannel

Med en omniChannel løsning er det muligt at sikrer en helt unik købsoplevelse og service for dine kunder. Et effektiv OmniChannel setup og mindset giver forbrugerne en inspirerende og strømlinet købsoplevelse af virksomheden, uanset om der er tale om køb i fysisk butik eller webshop. Oplevelsen skal være den samme, dette også i forhold til eksempelvis kundeservice, returnering, produktvejledning m.m..

Integrering af tredjeparts tjenester

Med Magento er det muligt med intregrering af diverse tredjeparts tjenester som eksempelvis ERP-systemer, fragtløsninger eller betalingsgateways som er nødvendig tjenester for at skabe en effektiv og velfungerende webshop.

B2B webshop

Med de store tilpasningsmuligheder der er i Magento B2B webshop, kan shoppen skræddersyes så den netop passer til din forretning og dine B2B kunders behov. Med de rette løsninger skabes grundlaget for mersalg og vækst! Improving arbejder med komplekse løsninger, hvor målet er at skabe succes for din virksomhed og optimere brugeroplevelsen.
Vi er certificerede i Magento
Team Improving er bestående af blandt andet en række dygtige backend og frontend udviklere, men stor erfaring i brugen af Magento. Vi er certificerede i Magento og mener at Magento som platform er det ideelle valg i langt de fleste tilfælde.

Hvad end der er tale om smartere koder, som afvikles hurtigere eller frontend funktioner som forbedrer kundeoplevelsen, sigter vi efter højeste kvalitet – det gør os fagligt stolte! I tæt samspil med kunderne, som er dygtige eCommerce Manager skaber vi bæredygtige, velfungerende og effektive webshops.

Magento 1 vs. Magento 2

Magento 1.0+
API Added Retroactively
Flexible Architecture
Severe DB Locking Issues
Decent Automated Tests
JS – Prototype
Huge Extension Marketplace
Stale Admin Panel (Backoffice)
No Data Grid
Admin Non-Responsive
EE Pricing by License
5-12 Month Project Cycle
Legacy Checkout
Popular Payment & Shipping Methods
“Wild West” Extension Market
Connect Store
Open Source (CE)
No Front-end Library
Legacy PHP
No Support for HTML5/CSS3
RWD Theme Included
Weak Content Staging
Sub-Par Search (SOLR)
External PayPal
Secure Bridge
Minimal Video Features
Full Page Cache (EE)

Magento 2.0+
API is Core to the technology
New Architecture for Speed
Zero Table Locking (Checkout)
Better Automated Tests
JS – Jquery
Minimal Extensions for 2.0
Fresh New Design in Admin
Customizable Data Grid for Catalog
Responsive Admin Panel
EE Pricing by Order Volume
Claimed 4-8 Month Project Cycle*
Streamlined Checkout Process
Same Payment & Shipping Methods
Rigorous Extension Testing
New “Marketplace”
Open Source (CE)
Ships with LESS
PHP5.6+ / 7.0
Native Support HTML5/CSS3
RWD Theme Included
Advanced Content Staging
Elastic Search (EE)
In-Site PayPal Experience
PCI Compliance Hosted Fields
Integrated Video (PDP)*
FPC (EE)/Varnish

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op