IMPROVE YOUR WORKLIFE AS

PROJEKTKOORDINATOR

Projektkoordinator til digitalt bureau i Kolding

Motiveres du af at skabe tilfredse kunder og glade kollegaer? Er du typen, som kan bevare overblikket, samtidig med at du har styr på detaljerne? Og er du knivskarp til at kommunikere med mange forskellige interessenter og sætte dig ind i samt videreformidle teknisk viden. Så har vi måske det helt rigtige job til dig.

Hos Improving designer, bygger, vedligeholder og optimerer vi nogle af landets absolut bedste webshops og e-handelsløsninger. Vores kernefokus er oplevelsen. Vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, når de samarbejder med os. Dette sikrer vi blandt andet ved også at have fokus på den interne oplevelse som medarbejder. Vi er sådan en arbejdsplads, hvor der altid er tid til at hjælpe en kollega. 

Vores kunder er professionelle og forventer selvfølgelig det samme af os. Derfor vil du møde et ekstremt dedikeret hold af eksperter, der brænder for deres fagområde, og som er blandt landets absolut skarpeste. Det er din opgave at sikre, at vi benytter eksperternes kompetencer bedst muligt.

Det er også dig, der skal sikre, at vores kunders projekter er i gode hænder. Det kræver en god struktur og ikke mindst knivskarp kommunikation, så kunderne får en god oplevelse og det resultat, som de har drømt om. Du er typen, der går op i detaljerne og er nysgerrig på, om opgaver kan løses bedre, hvis vi lige stopper op og tænker det igennem. 

Vi tilbyder dig en unik kombination af stabilitet i form af de workflows og arbejdsgange, som vi allerede har implementeret i virksomheden. Vores processer og metoder sikrer en god håndtering af kunder og opgavestyring. Samtidig vil du dog opleve dynamikken og innovationen i et ungt miljø, hvor du får mulighed for at være med til at implementere nye tiltag, der er har til formål at gøre vores hverdag og kundernes hverdag markant nemmere.

Din profil

Dine kvalifikationer

Du er struktureret i din arbejdsgang og ved, hvordan man planlægger og kommunikerer i et projekt. Samtidig har du forståelse for og en realistisk tilgang til at projektlede og følge op, så opgaverne kommer sikkert i mål. 

Finder det spændende at være bindeleddet mellem vores kunder og udviklere, og du formår at imødekomme og skabe forståelse for kundens behov, så opgaverne sikkert formidles videre til vores udviklere. 

Har en naturlig interesse for det tekniske, og det vil være en fordel, hvis du har IT-baggrund eller anden relevant uddannelse, men ellers kan en god portion nysgerrighed også gøre det.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team af fagligt enormt stærke profiler, som er stolte af deres arbejde og brænder for det, de laver. Hos os er der altid tid til at hjælpe hinanden.

En arbejdsplads, hvor der altid er plads til gode idéer og nye initiativer. Og du får rig mulighed for at påtage dig ansvar og udvikle dig.

Vi sørger for gode kontorforhold, attraktiv lønpakke med god pension og forsikringsordning.

Din arbejdsopgaver

Dine opgaver som projektkoordinator, vil bestå af en variation af opgaver såsom:

  • Varetage den tætte dialog med kunderne
  • Planlægge og koordinere opgaver
  • Styre og prioritere interne ressourcer
  • Udvikle og forbedre arbejdsgange og processer

Derudover vil du arbejde tæt sammen med teamet, og sikre dem de bedst mulige arbejdsforhold.

Vi tilbyder

Fagligudvikling

Årlig adventure tur

Macbook Air som computer

Søde og dygtige kollegaer

Masser af socialt samvær og hygge

iPhone som telefon

Stillingen er fuldtid og din arbejdsplads vil som udgangspunkt blive på vores kontor i Kolding.

Ansøg nu

Har ovenstående fanget din interesse, så send os en e-mail på nr@improving.dk med lidt info om dig selv og dine erfaringer – du behøver ikke sende en kedelig ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nikolaj Riisberg på 60 60 40 08 eller nr@improving.dk