IMPROVE YOUR WORKLIFE AS

MARKETING – STUDIEJOB

Intern marketing til digitalt burea.

Kan du fortælle succeshistorier fra Koldings største digitale bureau, og samtidig fortælle omverdenen, hvilken forskel Improving gør for vores kunders forretninger? Drømmer du om at arbejde med B2B-kommunikation og e-handel, så er du måske vores nye marketingkoordinator?

Hos Improving designer, bygger, vedligeholder og optimerer vi nogle af landets bedste webshops. Vores kunder er professionelle og forventer selvfølgelig det samme af os.

Derfor vil du møde et ekstremt dedikeret hold af eksperter, som brænder for deres fagområde og er blandt landets absolut skarpeste.

Vi søger en marketingkoordinator, der kan hjælpe os med at fortælle succeshistorier og få de faglige cases fra hverdagen ud i verden. En, der kan fortælle dem på en fængende måde gennem de forskellige kanaler, som vi anvender. Til at hjælpe dig har du et hav af interne kompetencer, som står til rådighed for sparring og teknisk hjælp.

Vi tilbyder dig en unik kombination af stabilitet i form af workflow/arbejdsgange, der er tilpasset til vores segment og opgaver.  Processer og metoder til at sikre en god håndtering af kunder samt opgavestyrring. Dynamikken og innovationen i et ungt miljø, hvor det er muligt at få implementeret nye tiltag der er har til formål at gøre vores hverdag og kunders hverdag markant nemmere.

Din profil

Din kvalifikationer

Du er studerende på en relevant uddannelse, og har ambitioner for din fremtid. Du er god til at kommunikere, kreativt tænkende og tør tænke ud af boksen, når det kommer til at skabe content til vores sociale medier. Du kan skrive fængende tekster og har styr på grammatikken. Desuden har du kendskab til mulighederne i de sociale medier, men vi forventer ikke, at du mestrer dem.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team af fagligt enormt stærke profiler, som står til rådighed for at hjælpe. Uanset om det er grafisk, teknisk eller marketingmæssigt har du stærk backup. Du har selv mulighed for at præge indhold efter interesseområder og dit studie, så indholdet bliver fagligt relevant for dig.   

Din arbejdsopgaver

Dine opgaver som marketingkoordinator hos Improving ApS, vil bestå af en variation af opgaver såsom:

  • Kampagneplanlægning
  • Blogindlæg
  • PR
  • Sociale medier

Derudover vil du arbejde tæt sammen med Design, Strategi.

Vi tilbyder

Fagligudvikling

Macbook Air

Søde og dygtige kollegaer

Masser af socialt samvær og hygge

Stillingen er én dag om ugen og din arbejdsplads vil som udgangspunkt blive på vores kontor i Kolding.

Ansøg nu

Har ovenstående fanget din interesse, så send os en e-mail på nr@improving.dk med lidt info om dig selv og dine erfaringer. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nikolaj Riisberg på 60 60 40 08 eller nr@improving.dk