DIT KVALITETSBEVIDSTE
WEBBUREAU TIL
E-HANDELSLØSNINGER

 

Det kræver en bred vifte af kompetencer når man arbejder med e-handel – kompetencer som teamet bag Improving besidder til fulde. Vi er et team af specialister med stort fokus på at skabe solide, brugervenlige, ambitiøs e-handels løsninger for virksomheder der vil udvikle, optimere og forbedre deres online forretning.

 

 

DIGITALT BUREAU NÆR AARHUS

Team Improving består af nogle skarpe e-handlesfolk, erfarne udviklere og en dygtig projektledelse. Det høje kompetenceniveau har skabt fundamentet for et sundt og veldrevet digitalt bureau nær Aarhus, hvor fokuset er digitale forretninger samt skalering af disse.

Med op imod 15 års erfaring med e-handel, fra både webbureauer og som ansatte med ansvar for transformering af virksomheder, er Improving rustet til at skabe de bedste løsninger for din virksomhed. Fra bred erfaring til benhårdt fokus – det er netop dét, der gør en stor forskel for vore kunder.

Formålet er klart; som digitalt nureau nær Aarhus, vil vi hjælpe virsomheder med at få online succes.

 

Aarhus´ bedste E-handel

Vi er stolte af at arbejde med ambitiøse virksomheder i og omkring Aarhus, som vil udvikle sig. Vores kunder er en blanding af retail og B2B forretninger i Aarhus og resten i af landet. Som Digitalt bureau nær Aarhus og med tætte forbindelser i området, har vi selvsagt en stor tilknytning til “Smilets by”.  

 

Magento er verdens mest udbredte e-handels platform og mulighederne for tilpasning er enorme. Som digitalt bureau nær Aarhus, anser vi Magento som værende det optimale valg, for virksomheder som ikke passer til standardløsninger.

STORE VÆKSTMULIGHEDER 
Magento er en platform som er udviklet til at skabe vækst. I arbejdet med Magento er det en fornøjelse at se de mange muligheder der er for, at man i én og samme installation kan udvide sin forretning ved eksempelvis: At lave en nicheshop ved siden af sin nuværende løsning eller at åbne i helt nye lande.

FOKUS PÅ FREMDRIFT 
Improving er ikke blot et navn – vi drives af forbedring, det er vores leveregel. Som digitalt bureau nær Aarhus, har vi et enormt fokus på at skabe fremdrift i vores kunders forretning. Vi er ikke blot en teknisk leverandør, men også en erfaren sparringspartner med stor forretningsforståelse.

 

Nogle af de opgaver vi arbejder med for en række kunder, er blandt andet hjælp til styring af processer og fremdrift via KPI-styring og budgetlægning.

WEBBUREAU AARHUS
Vi er anerkendt i Aarhus for at være et dedikeret webbureau, som blandt andet hjælper lokale virksomheder med at realisere digitale løsninger som styrker en allerede eksisterende online tilstedeværelse.

WEBSHOP AARHUS
Har du som webshopejer et ønske om, at optimere dit site? Så vil Improving kunne hjælpe med dette. Vi er placeret i hjertet af Kolding med kort afstand til Aarhus. Til dagligt hjælper Improving som digitalt bureau nær Aarhus, virksomheder i og omkring byen med blandt andet udvikling, drift og vedligeholdelse af deres webshops.

 

Digitalt bureau nær “Smilets by” Aarhus

Med 335.000 indbyggere er Aarhus Danmarks 2. største by og jyllands hovedstad. Byen er et sandt shopping paradis og som besøgende er der rig mulighed for, indkøbsmuligheder ud over det sædvanlige. Dette i form af udbudet af specialforretninger, Danmarks største citycenter, stormagasiner, restauranter, caféer og meget mere. 

Aarhus city byder på en 1 kilometer langt strøgstrækning med næsten alt hvad hjertet begærer af spændende butikker.
Byen har flere attraktioner i international klasse, såsom ARoS, Moesgård Museum og Den Gamle By. Turismen i Aarhus fik et kæmpe boost, da den internationale rejseguide Lonely Planet i 2016 udnævnte byen som værende den næstmest oplevelsesværdige destination i Europa.

Vi er ekstremt taknemmelige for at vores digitale bureau er beliggende nær Aarhus. Årsagen til vi specielt er glade for Aarhus, er en kombination af de kulturelle samt store lokations mæssige fordele. 

Mange betragter ARoS som et af Aarhus kendte vartegn – særligt efter indvielsen af Your rainbow panorama i 2011.  

Søger du et digitalt bureau nær Aarhus, så er Improving et kvalificeret bud. Vi er altid klar på en uforpligtende snak. Har det interesse? Så kontakt os her.