VI ER DIN EKSPERTHJÆLP
HVIS DU ARBEJDER MED E-HANDEL

Vi er et digitalt bureau bestående af et hold engagerede og kvalitetsbevidste specialister, som tilbyder ambitiøs e-handelsløsninger til virksomheder i Herning. Virksomhederne vi arbejder med, ønsker udvikling, optimering og forbedring i deres online forretning. Improving har stor tilknytning og et godt netværk i Herning. Som Digitalt bureau nær Herning kan vi skræddersy de rette løsninger til netop din virksomhed. Teamets mange års erfaring og brede palette af kompetencer, danner grundlag for professionel sparring og kompetent rådgivning. Med den digitale tilgang er målet klart; Improving vil skabe succes for din online forretning.

SUNDT OG VELDREVET DIGITAL BUREAU NÆR HERNING

Navnet Improving er ikke tilfældigt – vi er skabt til at implementere tilpassede løsninger, som kan forbedre de online virksomheder vi arbejder med. Uanset om der er tale om små eller store forbedringer, så ønsker vi at skabe værdi og succes for vores kunder. I et samarbejde med Improving, får du eksperthjælp fra en samling af Danmarks dygtigste e-handelsfolk. Vi er et team bestånde af erfarne udviklere og en knivskarp projektledelse. Tilsammen har vi skabt fundamentet for, et sundt og ikke mindst veldrevet digitalt bureau med tilknytning til Herning.


PROFESSIONELT, SERVICEMINDED OG ENGAGERET TEAM

Fra tidligere ansættelse i webbureauer har Improving teamet mange års erfaring, med fokuseret arbejde indenfor blandt andet transformering af online virksomheder. Med mere end 15 års erfaring indenfor e-handel, garanterer vi som fullservice bureau nær Herning, at skabe den online succes som gør en forskel.

We are Improving your business.

 

 

Hernings bedste E-handel

Vi er stolte af at arbejde med ambitiøse virksomheder som ønsker udvikling af deres digitale produkter. Som digitalt bureau nær Herning, har vi en tæt relation til vores kunder, som er en blanding af retail og B2B forretninger i hele landet. Ud fra vores kunders mål og visioner, sammensætter vi platform og formål. Vi tackler udfordringer med løsninger, som passer præcis til den enkelte kunde. 

Som verdens mest udbredte og fleksible e-handels platform, oplever vi Magento som den optimale løsning i langt de fleste tilfælde. Med Magento er tilpasningsmulighederne enorme, hvilket passer godt til de kunder Improving arbejder med. De fleste af de kunder vi arbejder med, passer ikke ind i en standartløsning, netop derfor er Magento det ideelle valg.

GODE UDVIKLINGSMULIGHEDER
Mulighederne med Magento er mange. Er man webshopejer og går med en vision om at udvide sin forretning, så er kan Impoving som digitalt bureau nær Herning også klare dette. Ønsker man eksempelvis at åbne i nye lande eller lave en nicheshop ved siden af nuværende løsning, så kan dette gøres i samme intallation.

FREMDRIFT I FOKUS 
Vi drives af forbedringer. Improving er ikke blot et navn – det er vores leveregel. Derfor har vi et enormt fokus på at skabe fremdrift i vores kunders forretning. Vi er som digitalt bureau nær Herning ikke blot en teknisk leverandør, men også en sparringspartner.

Vi hjælper en lang række kunder med blandt andet styrring af processer, fremdrift via KPI-styring og budgetlægning. Med Adwords-certificering og SEO-kundskaber inhouse, kan vi også drive den del i et eventuelt samarbejde med vores kunders bureauer, indtil en mere permanent løsning er på plads.

WEBBUREAU HERNING
Vi er anerkendt i Herning for at være et dedikeret webbureau, som bla. hjælper lokale virksomheder med digitalisering. Vores kunder lægger vægt på kvalitet, kommunikation og korrekt rådgivning – det får de hos os.

WEBSHOP HERNING
Har I en webshop og ønsker at optimere denne, vil Improving som digitalt bureau nær Herning, kunne hjælpe med dette. Vi er placeret i hjertet af Kolding, men hjælper til dagligt med optimering af webshops i hele landet. Dette i form af udvikling, drift og vedligeholdelse af disse.

Et samarbejde med os er;
nærhed, kvalitetsløninger og professionel rådgivning

Vi har en stor tilknytning til Herning hvor partner i Improving, Morten Jakobsen er bosiddende. Improving ApS slog sine første rødder i byen, og åbnede senere kontor i Kolding hvor CEO, Nikolaj Riisberg er på hjemmebane. 

Herning byder på store events og koncerter i Messecenter Herning og Boxen – noget byen især er kendt for. Men Herning er meget mere end det. Byen har et særdeles mangfoldigt kultur – og fritidsliv og huser blandet andet Den Jyske Sangskole, Herning Musikskole, Billedeskole og et lokalt egnsteater. Herning ligger blandt de kommuner, som har bedst adgang til idrætsfaciliteter og så er Herning svømmehal Danmarks største. Der er altså rig mulighed for aktive og kulturelle udfoldelser på Herning kanten.

Erhvervslivet og uddannelsesinstutitionerne i Herning har et tæt samarbejde, hvilket danner grundlag for, at de studerende blandt andet kan arbejde med iværksætteri gennem Innovatorium i Birk. Vi er stolte af, at arbejde med ambitiøse virksomheder i og omkring Herning.

Søger du et digitalt bureau nær Herning, så er Improving et kvalificeret bud. Vi er altid klar på en uforpligtende snak. Har det interesse? Så kontakt os her