VORES EKSPERTHJÆLP
KAN SKABE MERE SUCCES
FOR DIN ONLINE-VIRKSOMHED

Vi er et digitalt bureau bestående af et hold engagerede og kvalitetsbevidste specialister, som tilbyder ambitiøs e-handels-løsninger til virksomheder nær Fredericia.
Fælles for de virksomheder vi arbejder med, er et ønske om udvikling, optimering og forbedring i deres online forretning. Som digitalt bureau kan vi skræddersy de rette løsninger til netop din virksomhed. Teamets mange års erfaring og brede palette af kompetencer, danner grundlag for professionel sparring og kompetent ekspert rådgivning. Med den digitale tilgang er målet klart; Improving vil skabe succes for din online forretning.

SUNDT OG VELDREVET DIGITALT BUREAU

Navnet Improving er ikke tilfældigt – vi er skabt til at skabe forbedrede løsninger, for de virksomheder vi har i vores kundeportefølje. Uanset om der er tale om små eller store forbedringer, så ønsker vi at skabe værdi og succes for vores kunder. Med Improving som digitalt bureau, får du eksperthjælp fra en samling af Danmarks dygtigste og mest passionerede e-handelsfolk. Vi er et team bestående af erfarne udviklere og en knivskarp projektledelse. Tilsammen har vi skabt fundamentet for, et sundt og ikke mindst veldrevet digitalt bureau nær Fredericia.

  PROFESSIONELT, SERVICEMINDED OG ENGAGERET TEAM

Fra tidligere ansættelser i webbureauer har Improving teamet mange års erfaring, med fokuseret arbejde indenfor blandt andet transformering af online virksomheder. Med mere end 15 års erfaring indenfor e-handel, garanterer vi som fullservice bureau, at skabe den succes som gør en forskel for vores kunder.

We are Improving your business.

Vi skaber de bedste e-handelsløsninger

Vi har en kundeportefølje som vi er meget stolte af! Vores kunder er en blanding af retail og B2B forretninger i hele landet – alle meget ambitiøse virksomheder som ønsker at udvikle sig. Improving har base i Kolding, og har derfor også en stor tilknytning til nogle af de bedste webshops i Fredericia og trekantsområdet. Som digitalt bureau nær Fredericia, er vi ikke længere væk end et opkald. Vi står altid klar med værdiskabende og professionelle løsninger. 

Hos Improving ser vi Magento som den ideelle e-handels platform når det vedrører skræddersyede løsninger. Som den mest udbredte e-handels platform, er tilpasningsmuligheder i Magento enorme. Med en kundeportefølge hvor ikke to kunder er ens, er de fleksible løsninger netop et must for et godt resultat. Søger du et digitalt bureau nær Fredericia, kan vi altid tage en uforpligtende snak herom og se på mulighederne for din virksomhed.

MAGENTO ER SKABT TIL VÆKST
Som webshopejer går du måske med en vision om, at åbne i nye lande eller lave en nicheshop ved siden af den nuværende løsning. Med brug af Magento kan vi som digitalt bureau nær Fredericia, let realisere dette i én og samme installation. Magento er med andre ord en platform, som er bygget til at udvide.

IMPROVING HAR FOKUS PÅ FREMDRIFT
Forbedring er en af vores store drivere. Forbedring er hele vores leveregel. Derfor har vi et enormt fokus på at skabe fremdrift i vores kunders online forretning. Med improving som digitalt bureau nær Fredericia, får du mere end blot en teknisk leverandør – vi er også en professionel og engageret sparringspartner.

For en række kunder hjælper vi desuden med at styre processer og fremdrift via KPI-styring og budgetlægning.

WEBBUREAU FREDERICIA
Vi er anerkendt i Fredericia for at være et dedikeret webbureau, som blandt andet hjælper lokale virksomheder med digitalisering af deres virksomheder. Vi fokuserer på at have en stærk lokal tilstedeværelse i byen.

WEBSHOP FREDERICIA
Har I en webshop og ønsker at optimere denne, vil Improving kunne hjælpe med dette. Vi er placeret i hjertet af Kolding og hjælper til dagligt med optimering af webshops både i og omkring Fredericia. Dette i form af udvikling, drift og vedligeholdelse af disse.

DIGITALT BUREAU, FREDERICIA?

Med base i Kolding, er vi som digitalt bureau placeret tæt på Frederica. Vi er glade for den lokationsmæssige fordel ved at “bo centralt” i Danmark, og samtidigt være en del af trekantsområdets spændende erhvervsliv. 

Fredericia er en by med mange historiske bygninger og udgør som by en vigtig del af trekantsområdet. Selve Fredericia midtby er omkranset af Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg med smukke byporte.

Byen er en kommune i vækst og oplever i disse år en stor tilgang af nye virksomheder. Fredericias centrale beliggenhed betyder nemlig, at de tilkomne virksomheder har rig mulighed for, at rekruttere dygtige medarbejdere fra hele Region Syddanmark og særligt Trekantområdet.

Søger du et digitalt bureau nær Fredericia, er Improving et kvalificeret bud. Har du lyst til en uforpligtende snak? Så kontakt os her.