SØGER DU EKSPERTHJÆLP
TIL OPTIMERING AF DIN
E-HANDELSLØSNING?

Som professionelt, engageret og kvalitetsbevidst digitalt bureau nær Esbjerg, brænder vi for at udvikle, optimere og forbedre vores kunders online forretning. Vi er et team med en bred teknisk erfaring og stor forståelse for strategi. Dette danner grundlag for professionel sparring og kompetent rådgivning. Med den digitale tilgang er målet klart; Improving vil skabe succes for din online forretning.

VI SER UDVIKLINGSMULIGHEDERNE!

Improving teamet er bestående af nogle, af Danmarks skarpeste
e-handelsfolk. Vi kan blandt andet hjælpe med digitalisering af den overordnede forretningsstrategi. Fokus er altid på vores kunder, markedet og mulighederne for, at realisere virksomhedens fulde potentiale. Netop dét gør en stor forskel.

Improving er et særdeles erfarent bureau med dygtige udviklere og en knivskarp projektledelse. Teamet har op imod 15 års erfaring med e-handel, fra både webbureauer og som ansatte med ansvar for transformering af virksomheder. Den brede erfaring og evnen til at fokusere, har skabt fundamentet for, et sundt og veldrevet digitalt bureau.

Formålet er klart; vi hjælper virsomheder med at få succes online.

DIGITALT BUREAU MED KUNDER I HELE DANMARK

Improving har kunder i hele landet, som er bestående af både store og mellemstore virksomheder. Fælles for virksomhederne i vores kundeportefølje er, at alle er ambitiøse virksomheder, som ønsker at udvikle sig. Vores kunder er en blanding af retail og B2B forretninger. Med fast base i Kolding midtby, har vi selvsagt en stor tilknytning til nogle af de bedste webshops i byen.

Ikke to kunder er ens, derfor er det vigtigt for os med fleksible tilpasningsløsninger. Vi arbejder med Magento, som er verdens mest udbredte e-handels platform. Som ecommerce værktøj er Magento ideelt, når man ønsker andet og mere end standardløsninger.

POTENTIALET I MAGENTO
Der er et utal af muligheder på markedet, når det kommer til udbudet af ecommerce platforme. Improving har valgt udelukkende at arbejde med Magento, da denne løsning er langt den bedste, når vores kunder eksempelvis ønsker, at udvide deres forretning. Er der eksempelvis tale om at skabe en nicheshop ved siden af nuværende løsning, så kan dette let klares med Magento.

FREMDRIFT ER EN DRIVER
Som digitalt bureau nær Esbjerg, er vi både teknisk leverandør og sparringspartner. Improving er mere end et navn – det er vores leveregel. Har vores kunder succes, har vi succes. Derfor har vi et enormt fokus på, at skabe fremdrift i vores kunders forretning. Vi tror på, at man som virksomhed vinder stort ved, at kunne se mulighederne ud fra en digital vinkel. Dette i henhold til strategi, kundeinteraktion, systemer, data, organisationen og forretningsmodellen. Den vinkel hjælper vi gerne med at få tegnet skarpt op.

Vi hjælper en lang række af vores kunder med blandt andet, at styre processer og fremdrift via KPI-styring og budgetlægning. Inhouse har vi Adwords-certificering og SEO-kundskaber, så denne del kan vi også varetage gennem eventuel sparring med vores kunders bureauer. Er behovet et digitalt bureau nær Esbjerg, som kan drive Adwords og SEO delen indtil en fast løsning er på plads, så kan vi også klare dette.

WEBBUREAU NÆR ESBJERG
Improving hjælper virksomheder med at digitalisere deres overordnede forretningsstrategi. Dette med henblik på, at udnytte potentialet i den nye digitale virkelighed. 

WEBSHOP ESBJERG
Uanset hvor i landet du befinder dig, så kan vi hjælpe med optimering, udvikling, drift og vedligeholdelse af din webshop. Vi har base i Kolding, men kommer gerne til dig i forbindelse med et uforpligtende møde.

DIGITALT BUREAU, ESBJERG

Improving er “made in Kolding”, men vi kører gerne landet tyndt, for at mødes med nuværende samt potentielt nye kunder. Vi inviterer også gerne indenfor, på vores kontor beliggende centralt i Kolding. Som digitalt bureau nær Esbjerg, har vi en stribe af succesfulde digitale projekter bag os. Vi har fingeren på pulsen og elsker at udforske nye teknologier. I et samarbejde med Improving garanterer vi, at du får mest mulig værdi ud af din online forretning.

Er du webshopejer i Esbjerg, så er vi lige rundt om hjørnet. Esbjerg har en enestående beliggenhed lige ved Nationalpark Vadehavet. Envidere byder byen på flot kunst, arkitektur og spændende museer. Med Danmarks længste gågade er Esbjerg et rent shopping-mekka, med mange specialbutikker og Vestkystens største shoppingcenter, Broen.

Et af byens kendte varetegn er kæmpeskulpturen “Mennesket ved havet”, som byder rejsende til Esbjerg fra søsiden velkomne.

Søger du et digitalt bureau nær Esbjerg, så er Improving et kvalificeret bud. Vi er altid klar på en uforpligtende snak. Har det interesse? Så kontakt os her.