Karriere hos IMPROVING

Improving er ikke bare et navn – det er noget vi gør hver eneste dag. Vi gør det for vores kunder, såvel som os selv. Vi vil være de bedste til det vi gør og vi arbejder benhårdt for at forbedre vores kunders digitale forretninger.

Om det er kode der optimerer arbejdsgange, eller frontend funktioner som forbedrer kundeoplevelsen, sigter vi efter højeste kvalitet som gør os fagligt stolte. I tæt samspil med kunderne, som er dygtige eCommerce Managers skaber vi bæredygtige, velfungerende og effektive webshops.

Vi skal levere hver eneste gang, men vi skal også have det sjovt på vejen. Improving er et hus hvor man udvikles fagligt og personligt, i faste og stabile rammer. Det sikrer god koncentration og tid til fordybelse når det er nødvendigt.

Nikolaj Riisberg
CEO & Partner

Bliv en del af et stærkt team

Drømmer du om at blive endnu bedre til at skrive effektiv kode? Vil du arbejde i et e-handelshus, med nogle af branchens allerdygtigste folk?

Vi er konstant på udkig efter nye talenter, der vil være med til at gøre danske Magento shops endnu bedre. Vi prioriterer hinanden, vores familie og venner – dette giver energi samt kreativitet, hvilket vi ved giver gode resultater.

Netop derfor er vores team det bærende element i Improving.

{

“Vores primære opgave, er at tilføre værdi til vores kunders forretninger – giver opgaven ikke værdi, bør vi ikke udføre den”

Ledige stillinger

Selv om dit drømmejob ikke er opslået nedenfor, modtager vi gerne din ansøgning. Send dit CV (Vi behandler det selvfølgelig fortroligt) Vi vil rigtig gerne høre, hvad der gør dig speciel og hvorfor du mener at vi er et godt match.

Passion, men ikke senior.

Nye talenter skal starte et sted, det er nødvendigt at de bliver indsluset på arbejdsmarkedet. Siden etableringen af Improving, har vi valgt at tage en aktiv del i at tage studerende i praktik. Er du på dit sidste semester som f.eks datamatiker og ønsker at komme i virksomhedspraktik. Hold dig ikke tilbage, send din ansøgning og fortæl os hvad du drømmer om.