KVALITETSBEVIDST DIGITALT BUREAU
NÆR SILKEBORG

Vi er et team af specialister med ét fokus: at skabe solide og ambitiøse e-handelsløsninger for virksomheder som ønsker udvikling, optimering og større online succes. Som digitalt bureau nær Silkeborg besidder vi en bred vifte af kompetencer indenfor e-handel – kompetencer som gør os i stand til løfte allerede eksisterende e-handelsløninger til et højere niveau.

DIGITAL BUREAU NÆR SILKEBORG

Vi er et team bestående af dygtige e-handlesfolk, erfarne udviklere og sidste men ikke mindst, en knivskarp projektledelse.
Improving er et sundt og veldrevet digitalt bureau nær Silkeborg, hvor hovedfokus er på digitale forretninger og skaleringen af disse.

Vores brede erfaring stammer fra blandt andet tidligere ansættelser i webbureauer, hvor der har været arbejdet med e-handel og tranformering af virksomhederne i kundeporteføljen. Vi har tilsammen op imod 15 års erfaring i branchen.
Fra bred erfaring til benhårdt fokus – det er netop dét, der gør en stor forskel for vore kunder.

Formålet er klart: vi vil hjælpe virsomheder med at få succes online.

Optimering af nuværende e-handelsløsning?

Vi har en spændnede kundeportefølje med ambitiøse retail og B2B virksomheder som alle ønsker at udvikle sig. Som digitalt bureau nær Silkeborgm er vi enormt stolte af, at være en del af vores kunders online succes. Med kontor i Kolding har vi en god og central placering i forhold til vores kunder – dette er ideelt, når vi i forbindelse med sparring jævnligt tager på kundebesøg.  

Hos Improving har vi valgt udelukkende at fokusere på platformen Magento, som på verdensplan er den mest udbredte e-handels platform. Mulighederne for tilpasning er enorme hvilket gør Magento til det optimale valg i langt de fleste tilfælde. Platformen er perfekt til virksomheder som ikke passer til standardløsninger.

PLATFORM SKABT TIL VÆKST
Magento er en platform som er bygget til at udvide. Der er rig mulighed for, at vores kunder med Magento kan realisere ønsker om f.eks. at åbne i nye lande, eller lave en nicheshop ved siden af sin nuværende løsning. Næsten alt kan lade sig gøre – ofte i samme installation.

DIN VIRKSOMHEDS FREMDRIFT – VORES FOKUS
Har vores kunder succes – så er vi lykkedes. Vi drives af forbedringer – det er simpelthen vores leveregel. Derfor er Improving mere end bare vores navn! Forbedring er hele vores fokus når det kommer til fremdrift i vores kunders forretning. Vi er ikke blot en teknisk leverandør – vi er også en professionel og engageret sparringspartner.

For en række kunder hjælper vi desuden med at styre processer såsom fremdrift via KPI-styring og budgetlægning. Vi vil også meget gerne hjælpe med blandt andet strategi og design og/eller sparring omkring eventuelle digitale udfordringer

WEBBUREAU SILKEBORG
Vi er anerkendt i og omkring Silkeborg for at være et dedikeret webbureau, som er passionerede og ambitiøse omkring alt hvad vi gør. Den gode kunderelation betyder alt for os, hvilken også afspejler den positive feedback vi får i det daglige arbejde.

WEBSHOP SILKEBORG
Er du webshopejer og ønsker at optimere den nuværende løsning? Så vil Improving kunne hjælpe med både udvikling, drift og vedligeholdelse. 

Bedste digitale bureau nær Silkeborg

Silkeborg Kommune ligger midt i den smukkeste natur og har foruden et sprudlende kulturliv også et meget velfungerende by- og landbysamfund. Byen har endvidere nogle dynamiske og spændende erhvervsområder.
Byen er kendt for at være Ourdoor hovedstand grunden den unikke og smukke natur i og omkring Silkeborg.

Søhøjlandet er helt unikt og den store variation af landskabstyper giver mulighed for mange forskellige udendørs aktiviteter, som passer både til sportsfolk og børnefamilier.

Silkeborg byder også på shopping i et hyggeligt gågademiljø som har alt fra specialforretninger til gallerier og bolighuse. Gågaden ligger med gåafstand til Gudenåen og havneområdet, hvor man igen kan blive draget af den smukke natur.

En af Silkeborg vartegn er den ca. 2.400 år gamle Tollundmand som hvert år tiltrækker forskere og historieinteresserede fra stort set hele verden. Tollundmanden kan man opleve på det historiske og charmerende Museum Silkeborg. 

Søger du et digitalt bureau nær Silkeborg, så er Improving et kvalificeret bud. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.
Har det interesse? Så kontakt os her.