VI KAN VIA VORES EKSPERTISE OPGRADERE DIN WEBLØSNING!

Har du brug for at optimere og udvikle din online virksomhed? Vi kan med vores team at kompetente udviklere tænke store nye tanker for dit website. Med mange års erfarning og et skarpt hold, står vi klar til at bidrage med sparring og optimal viden.

Vores digitale bureau nær Sønderborg, er det oplagte valg hvis du ønsker succes i det digitale univers.

DIGITALT BUREAU NÆR SØNDERBORG

DET ER OS!

Med en skarp projektledelse og en samling af nogle af Danmarks skarpeste udviklere bygger vi vores succes via digitale løsninger.

Alle vores udviklere har op til 15 års erfaring indenfor deres felt, og yder altid deres bedste for vores kunder. Benhårdt fokus og dygtige medarbejder, er det der gør den store forskel for vores kunders virksomheder.

Ønsker du at have et stærkt og flot udtryk i den digitale verden, så kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.
Er din base i Syddanmark og søger du et digitalt bureau nær Sønderborg kommer vi gerne til jer.

E-handel og success i Sønderborg?

Vores kundegruppe består af ambitiøse virksomheder, både indenfor retail og B2B forretninger i hele Danmark. Improvings kompetencer begrænser sig ikke kun til vores kontor i Kolding. Vi er stolte og taknemlige over at arbejde med webshops i hele landet.

Vores fokus ligger på verdens mest udbredte e-handels platform, Magento. Med enorme tilpasningsmuligheder, er denne platform det selvindlysende valg, hvis jeres virksomhed ikke ønsker standardløsninger.

VÆKST PÅ SKEMAET!
Er ønsket at bygge en nicheshop ved siden af sin nuværende løsning, eller at åbne i nye lande er netop Magento oplagt.
Installationen er bygget til at udvide.

FREMGANG OG UDVIKLING I POSITIV RETNING
Her i huset er det forbedringerne der driver os. Improving er noget vi gør og vi gør det dagligt.
For os er det vigtig ikke blot at leverer den tekniske del, men også at agere som en kompetent sparringspartner, så vores kunder oplever fremdrift.

 

 

Vi hjælper blandt andet vores kunder med at styre processer, budgetlægning og fremdrift via KPI- styring.

WEBBUREAU NÆR SØNDERBORG
Vi er et dedikeret webbureau, med base i Kolding. Vi hjælper dog virksomheder i hele landet med digitalisering og optimering af deres webshops. For os er et godt samarbejde guld værd, og vi sætter en ære i at pleje forholdet til vores kunder.

WEBSHOP I SØNDERBORG
Ønsker i at bygge en webshop fra bunden, eller blot at optimere en nuværende, er Improving et oplagt valg. Vores dagligdag består af drift, vedligeholdelse og udvikling af nogle af Danmarks førende webshops. En kombination af dette gør at disse performer bedre i det digitale univers.

Det er på ingen måde en hindring for et samarbejde, hvis I er en webshop i Sønderborg. Vi kommer gerne til jer.

 

DIGITALT BUREAU NÆR SØNDERBORG

Med vores base i hjertet af Kolding ligger vi attraktivt i forhold til vores kunder i Region Syddanmark. Dette sætter vi pris på, da det er en stor fordel, når vi skal besøge vores sønderjyske kunder eller de ønsker at komme forbi vores matrikel i Kolding.

Vidste du at?
-Nogle af de smukkeste naturområder findes i Sønderborg Kommune. Med en kyststrækning på 215 km og med store skove, findes blandt andet Danmarks længste kystskov på østsiden af Als.

-Sønderborg arbejder ihærdigt på at blive CO2-neutrale. Blandt andet er de i gang med at opbygge et levende område med kunsthal, boliger og et videnshus på deres havn. Stjernearkitekter som Bjarke Ingels Group, Schmidt Hammer Lassen og Frank Gehry sætter deres præg her.

-Motorvejen M51, blev i 2012 indviet. Den forbinder Sønderborg med resten af motorvejsnettet via E45.
Så muligheden for at komme hurtigt til og fra Sønderborg lever.

-Du kan ligeledes hurtigt, nemt og fleksibelt rejse fra Sønderborg Lufthavn. Her er der blandt andet gode forbindelser til og fra København. Flyvetiden til København fra Sønderborg er blot 35 min.

Er du bosiddende i Sønderborg kommune og mangler du et bureau der kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres digitaleløsning, så kontakt endelig Improving Aps.