SØGER DU ET
WEBBUREAU NÆR RANDERS?

Vi er et team af specialister med ét fokus; at skabe ambitiøse og solide e-handelsløsninger for vores kunder i Randers og resten af landet. Som digitalt bureau nær Randers, er vi stolte af alle de succesfulde løsninger vi har leveret, og de tætte relationer vi har med vores trofaste kunder.
Som digitale specialister hjælper vi vores kunder med at opnå deres målsætninger ved at kombinere strategi, teknologi, engagement, brugerindsigt og høj faglighed.

DIGITAL BUREAU RANDERS

Hos Improving ApS er vi privilligerede over at have en samling af Danmarks skarpeste
e-handelsfolk i teamet. En flok erfarne udviklere og knivskarp projektledelse har skabt fundamentet for et veldrevet og sundt digitalt bureau, hvor fokus er på digitale forretninger samt skalering af disse.

Fra tidligere ansættelser har vores team op imod 15 års erfaring med e-handel fra webbureauer. Opgaverne favner bredt, lige fra mindre optimeringsarbejde, til ansvaret for en gennemgående transformering af virksomheder. Fra bred erfaring til benhårdt fokus – det er netop dét, der gør en stor forskel for vore kunder i Randers og omegn.

Formålet er klart; vi vil hjælpe virsomheder med at få online succes.

 

Når E-handel tages til et højere niveau

I en digital tidsalder hvor alt kan shoppes online, har de fleste viksomheder en online forretning enten isoleret eller drevet sideløbende med en tilknyttet fysisk butik. Vi er stolte af at arbejde med ambitiøse virksomheder, som netop vil udvikle sig i takt med den digitale udvikling. Vores kunder er en blanding af retail og B2B forretninger i Randers og resten af landet.

 

Magento som platform, har været det naturlige valg for Improving ApS. Som digitalt bureau stiller vi høje krav til mulighederne for, at skabe skræddersyede løsning til vores kunder, som oftest ikke passer til standardløsninger. Med Magento som verdens mest udbredte e-handels platform, er tilpasningsmulighederne enorme og derfor det ideelle valg.

SKABT TIL VÆKST
Med de mange tilpasningsmuligheder er Magento også en ideel platform, når det kommer til kundernes ønske om, at udvide deres online forretning. Ønsker man eksempelvis at åbne i nye lande, eller lave en nicheshop ved siden af sin nuværende løsning, så kan dette gøres i samme installation.

FOKUS PÅ FREMDRIFT
Vi er ikke blot en teknisk leverandør, men også en sparringspartner. Vi drives af forbedringer – det er vores leveregel, deraf også navnet. I alt hvad vi gør, er det med fokus at skabe fremdrift i vores kunders forretning.

 

 

Vi hjælper en række kunder i blandt andet Ransers, med at styre processer og fremdrift via KPI-styring og budgetlægning. Med Adwords-certificering og SEO-kundskaber inhouse, tilbyder vi desuden sparring med vores kunders bureauer, og/eller til tider at drive den del helt, indtil en fast løsning er på plads.

WEBBUREAU RANDERS
Vi er anerkendt i Randers for at være et dedikeret webbureau, som bla. hjælper lokale virksomheder med digitalisering af deres forretning. Vi fokuserer på at have en stærk lokal tilstedeværelse og at pleje forholdet til vores kunder.

WEBSHOP RANDERS
Ønsker I sparring vedrørende optimering af nuværende webshop? Eller er behovet en webshop som skal bygges fra bunden? Så vil Improving som digitalt bureau nær Randers, kunne hjælpe med dette. Vi er placeret i hjertet af Kolding og hjælper til dagligt vores kunder i blandt andet Randers, København og også mere lokalt, med optimering af webshops. Dette i form af udvikling, drift og vedligeholdelse af disse.

 

Digitale specialister

Vi er ekstremt taknemmelige for, at vores digitale bureau er placeret nær Danmarks 6. største by, Randers. Byen huser blandt andet turistattraktionen Randers Regnskov, som hvert år besøges af mere end 300.000 børn og voksne. 

I Randers Kommune ønsker man at understøtte iværkstætteri og har derfor i kommunen valgt at have en iværksætterordning. Ordningen betyder at der er iværksat en række initiativer, som skal gøre det nemmere for borgere, at starte egen virksomhed. Byen har som den eneste i Danmark Iværksætterpark “Business Park Randers”, som skaber rammerne for et inspirerende og spirende iværksættermiljø.

Som digitalt bureau er vi glade for vores centrale placering i trekantsområdet, med kort afstand til Randers. 

Et af byens kendte vartegn er kæmpeskulpturen “Den jyske hingst”, som er en af Danmarks største bronzeskulpturer. Hingsten er et symbol på, at Randers engang var handelsby for netop heste.

Søger du et digitalt bureau nær Randers, så er Improving et kvalificeret bud. Vi er altid klar på en uforpligtende snak. Har det interesse? Så kontakt os her.