SØGER DU ET KVALITETSBEVIDST
WEBBUREAU
TIL E-HANDELSLØSNINGER?

E-handel kræver en bred vifte af kompetencer. Vi er et team af specialister med ét fokus; at skabe solide og ambitiøse e-handel løsninger for virksomheder, som vil udvikle, optimere og forbedre deres online forretning.

DIGITALT BUREAU I KOLDING

Bag navnet Improving står en samling af nogle af Danmarks skarpeste
e-handelsfolk. Erfarne udviklere og knivskarp projektledelse har skabt fundamentet for et sundt og veldrevet digitalt bureau hvor fokus er på digitale forretninger samt skalering af disse.

Improving er et særdeles erfarent bureau som alle har op imod 15 års erfaring med e-handel, fra både webbureauer og som ansatte med ansvar for transformering af virksomheder. Fra bred erfaring til benhårdt fokus – det er netop dét, der gør en stor forskel for vore kunder.

Formålet er klart; vi hjælper virsomheder med at få succes online.

KOLDINGS bedste E-handel

Vi er stolte af at arbejde med ambitiøse virksomheder som vil udvikle sig. Vores kunder er en blanding af retail og B2B forretninger i hele landet. Med kontor i Kolding har vi selvsagt en stor tilknytning til nogle af de bedste webshops i byen.

Vi har valgt at fokusere på platformen Magento, som er verdens mest udbredte e-handels platform. Mulighederne for tilpasning er enorme hvilket gør den til det optimale valg, for virksomheder som ikke passer til standardløsninger.

SKABT TIL VÆKST
Magento er en platform som er bygget til at udvide. Ønsker man at åbne i nye lande, eller lave en nicheshop ved siden af sin nuværende løsning, kan dette gøres i samme installation.

FOKUS PÅ FREMDRIFT
Vi drives af forbedringer. Improving er ikke blot et navn – det er vores leveregel. Derfor har vi et enormt fokus på at skabe fremdrift i vores kunders forretning. Vi er ikke blot en teknisk leverandør, men også en sparringspartner.

For en række kunder hjælper vi desuden med at styre processer og fremdrift via KPI-styring og budgetlægning. Med Adwords-certificering og SEO-kundskaber inhouse, kan vi desuden sparre med vores kunders bureauer, eller til tider drive den del, indtil en fast løsning er på plads.

WEBBUREAU KOLDING
Vi er anerkendt i Kolding for at være et dedikeret webbureau, som bla. hjælper lokale virksomheder med digitalisering af deres virksomheder. Vi fokuserer på at have en stærk lokal tilstedeværelse i Kolding.

WEBSHOP KOLDING
Har I en webshop og ønsker at optimere denne, vil Improving kunne hjælpe med dette. Vi er placeret i hjertet af Kolding og hjælper til dagligt med optimering af vores kunders webshops. Dette i form af udvikling, drift og vedligeholdelse af disse.

KOLDINGS bedste Digitale bureau

Vi er ekstremt taknemmelige for at vores digitale bureau er placeret i hjertet af Kolding. Årsagen til vi specielt er glade for Kolding, er en kombination af kulturelle samt lokation mæssige fordele.

Vidste du at?

Kolding er den 7. største by i Danmark, hvor Koldinghus er varemærket for by med en central placering i Kolding midtby.

Vi er specielt glade for vores centrale placering i trekantsområdet, hvor Kolding er tæt på de fleste byer. Hvilket er en klar fordel, når vi skal besøge kunder rundt omkring i Danmark.

Derudover er Kolding en ekstrem stærk studieby, hvor vi bla. har Syddansk Universitet samt IBA. Dette sikre at vi kontinuerligt kan få tildelt ny viden samt dygtige kollegaer til vores bureau.

Søger du et digitalt bureau i Kolding, så er Improving et kvalificeret bud. Har du lyst til en uforpligtende snak? Så kontakt os her.