VI ER EKSPERTER I SKRÆDDERSYEDE
E-HANDELSLØSNINGER

E-handel kræver en bred vifte af kompetencer. Vi er et digitalt bureau nær Odense bestående af specialister med ét fokus: at skabe solide og ambitiøse e-handelsløsninger til virksomheder, som ønsker at udvikle, optimere og forbedre deres online forretning.

DIGITALT BUREAU NÆR ODENSE

Bag navnet Improving står nogle af Danmarks dygtigste
e-handelsfolk, som er knivskapre når det kommer til udvikling og projektledelse. Den brede erfaring kombineret med de store kompetencer, har skabt fundamentet for et sundt og veldrevet digitalt bureau hvor fokus er på digitale forretninger samt skalering af disse.

Improving er et særdeles erfarent  digitalt bureau nær Odensen, hvor medarbejdergruppen til sammen har op imod 15 års erfaring med e-handel. Dette fra blandt andet tidligere ansættelser i webbureauer, hvor en stor del af arbejdsoppgaverne har omhandlet transformering af virksomheder. Fra bred erfaring til benhårdt fokus – det er netop dét, der gør den store forskel for vore kunder.

Formålet er klart: vi vil som digitalt bureau nær Odense, hjælpe virsomheder med at opnå succes online.

Bedste E-handel nær Odense

Vi er stolte af at have en kundeportefølje med så ambitiøse virksomheder, som alle udelukkende ønsker at udvikle sig. Vores kunder er en blanding af retail og B2B forretninger i hele landet. Som digitalt bureau nær Odense, har vi selvsagt en stor interesse i at være en stor de af erhvervslivet i byen. 

Improving arbejder udelukkende med platformen Magento. Platformen er verdens mest udbredte e-handels platform og tilpasningsmulighederne er enorme – dette gør netop Magento til det optimale valg, for virksomheder som ikke passer til standardløsninger.

PERFEKT LØSNING TIL VÆKST
Nøgleordet i Magento er udvidelse og udvikling. Platformen er bygget til at udvide og er ideel når det f.eks. kommer til et ønske om, at åbne i nye lande eller lave en nicheshop ved siden af sin nuværende løsning. Det meste kan lade sig gøre i samme installation.

FREMDRIFT – Vi hjælper dig! 
Som digitalt bureau nær Odense, har vi et enormt fokus på at skabe fremdrift i vores kunders forretning – har vores kunder succes, så er vi lykkedes! Vi drives af forbedring eller kort sagt: Improving er ikke blot et navn – det er vores leveregel. Vi er foruden at være teknisk leverandør også en professionel og engageret sparringspartner.

Som digitalt bureau nær Odense kan vi hjælpe med en lang række opgaver. Typisk hjælper vi vores kunder med at styre processer og fremdrift via KPI-styring og budgetlægning. Inhouse har vi Adwords-certificering og SEO-kundskaber som vi kan trække på i forbindelse med sparring. Vi kan eksempelvis i et samarbejde med kundens bureau drive SEO delen, indtil en fast løsning er på plads.

WEBBUREAU ODENSE
Vi er anerkendt i og omkring Odense for at være et dedikeret bureau, som blandt andet hjælper store veldrevede virksomheder med digitalisering. Vi er fokuserede på at have en stærk lokal tilstedeværelse i Odense.

WEBSHOP ODENSE
Er du webshopejer og ønsker optimering og udvikling af nuværende løsning, så kan Improving hjælpe med dette. Vi er placeret i hjertet af Kolding og kan med kort afstand til Odense, komme forbi til en uforligtende snak – vi vil selvfølgeligt også meget gerne invitere på kaffe her.

Bedste digitale bureau nær Odense

Vi er ekstremt taknemmelige for at vores digitale bureau er placeret i hjertet af Kolding med så kort afstand til vores kunder i og omkring Odense. 

Med 176.683 indbyggere er Odense Danmarks 3. største by. Som H.C. Andersens fødeby og Fyns “hovedstad” byder Odense på hyggelige gågader, flotte grønne områder, et rigt kulturliv, masser af spændnede musseer, fantastiske shopping muligheder og meget mere.

Byen har et hav af spændende attraktioner at byde på for både børn og voksne. Som besøgende kan man nyde stemningen i den gamle bydel, se H.C. Andersens hus og opleve attraktioner som blandt andet bymusseet Møntgarden eller latinerkvarteret. Mange betragter netop H.C. Andersens hus som et af Odenses kendte vartegn – huset er en stor del af dansk kultur og er beligger i et lille hyggeligt kvarter, som i sig selv er en oplevelse værd at besøge. 

Søger du et digitalt bureau nær Odense, så er Improving et kvalificeret bud. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.
Har det interesse? Så kontakt os her.