BLOG

Midlertidige tilpasninger af vores arbejdsgange

På baggrund af udmeldingen fra vores statsminister Mette Frederiksen i går, følger Improving anbefalingerne om, at medarbejdere arbejder hjemmefra. Dette betyder, at vi pr. dags dato som udgangspunkt arbejder hjemme – men stadig på fuldt blus.

læs mere

Fem grunde til at migrere til Magento 2

Magento fokuserer fra juni 2020 kun på Magento 2. Vi har samlet en liste med fordele ved en migrering, så du kan få indsigt i de forskellige sikkerheds- og forretningsmæssige fordele ved Magento 2.

læs mere

Nyt interessant samarbejde med NIELSENs

Vi har indgået et nyt spændende samarbejde med NIELSENs, som er en modevirksomhed med et højt ambitionsniveau. Virksomheden søger at forbedre deres digitale position, for at sikre den bedste oplevelse for deres kunder.

læs mere

Forbered din virksomhed på Black Friday

Black Friday nærmer sig, og det er tid til at forberede din virksomhed på den store handelsdage. Vi har derfor samlet en række gode råd til, hvordan du bedst muligt forbereder virksomheden.

læs mere

Nyt spændende samarbejde med Danguitar

Vi har indgået et nyt stærkt samarbejde med Danguitar, som med mange års erfaring indenfor e-handel har et højt ambitionsniveau om konstant at optimere deres digitale tilstedeværelse.

læs mere

Forbered din virksomhed på “ferie”

Sommeren nærmer sig, og snart er det tid til at holde sommerferie. Men før du pakker kufferten og bevæger dig ud i sommerlandet, er der nogle ting du bør overveje for at forberede din virksomhed bedst muligt på “ferie”.

læs mere

Magento ophører i 2020

I juni 2020 ophører support og sikkerhedsopdateringer på Magento 1, og derefter vil Magento ikke længere supportere platformen. Magento vil fremover kun supportere og sikkerhedsopdatere Magento 2.

læs mere

Nyt solidt samarbejde

Kvalitet, innovation, design, service og høj leveringssikkerhed er en del af Kentaurs mission. Nu angriber de B2C markedet i fællesskab med Improving.

læs mere

Ny udvikler til Improving

Pr. 1. November har vi ansat en ny kollega til Improving. Steffen Mortensen er vores nye frontend udvikler og skal være med til løfte opgaverne sammen med resten af teamet.

læs mere

Black Friday 2018

Det er snart tid til, at danskerne svinger dankortet til den største shoppedag Black Friday. Igen i år ser mange danskere frem til en dag med gode tilbud og starteskuddet for julehandlen begynder. Med årene har dagen udviklet sig og er blevet større for fysiske butikker men i særdeleshed også webshops.

læs mere