BLOG

We are IMPROVING our health

Sundhed skaber overskud og velvære. Derfor har CEO, Nikolaj Riisberg taget initiativ til at skabe mere fokus omkring en sundere livsstil, blandt team’et i virksomheden. Med en sund og lækker madordning og fællestræning er projektet nu sparket igang.

læs mere

Fra praktikant til fastansat

Nikolaj Møller har i forbindelse med sin bachelor i webudvikling fra Erhvervsakademiet Lillebælt, været i et 3 måneders praktikforløbet hos Improving ApS. Praktikforløbet har været en så stor succes, at vi har valgt at fortsætte samarbejdet med en fastansættelse.

læs mere

STRATEGISK SAMARBEJDE MED RAPTOR

Raptor Smart Advisor det ideelle valg, når det kommer til målrettet og personligt produktsalg. Improving har indgået et strategisk samarbejde med Raptor, for at oprimere forbrugeroplevelsen. Fokus er at skabe personlige købsoplevelser, uanset om det er digitalt eller i fysisk butik.

læs mere

Improving opruster

Improving ApS oplever en stor tilgang af nye spændende kunder samt større efterspørgsel på vores services og kompetencer, dette som en direkte effekt af vores kunders øgede succes. Thomas Thune Hansen er vores nye mand på holdet og er ansat som senior Backend udvikler.

læs mere

Jakodan vælger Improving

En stor del af danske butikker og webshops har før eller siden stiftet bekendtskab med www.jakodan.dk. En forretning med alt til indpakning og emballage, hvor man gerne giver gode råd med på vejen. Den personlige kontakt ligger dybt i virksomhedens DNA.

læs mere

Ansættelse af erfaren Backend udvikler

Hos Improving styrker vi helt naturligt medarbejder teamet i takt med, at efterspørgslen og interessen bliver større omkring de digitale løsninger vi tilbyder kunderne. Vi har derfor øget teamet med Simon Wichmann Nielsen, som er en dygtigt og erfaren udvikler.

læs mere

Google shopping med Magento

Google Shopping har igennem længere tid været et must i enhver webshops marketingmix. Siden det omkring 2013 kom til Danmark under navnet PLA (Product Listing Ads) har det vokset sig modent. Det behøver vi ikke at diskutere.

læs mere

Ny praktikant

Nikolaj Møller i praktik I forbindelse med sin bachelor i webudvikling fra Erhvervsakademiet Lillebælt, er Nikolaj Møller i et 3 måneders praktikforløb hos Improving ApS. Med en baggrund som multimediedesigner og snart færdiguddannet webudvikler, kan Nikolaj bidrage...

læs mere

Mr. vælger Improving som digitalt bureau

Mr. kæden vælger Improving som nyt digitalt bureau til Magento I 2012 kunne man for første gang handle herretøj online på Mr.dk. Der er siden sket meget, og Mr kæden har nu, i et tæt samarbejde med Improving ApS, øget fokus på omnichannel - kunderne skal opleve det...

læs mere