BLOG

Forbered din virksomhed på “ferie”

Sommeren nærmer sig, og snart er det tid til at holde sommerferie. Men før du pakker kufferten og bevæger dig ud i sommerlandet, er der nogle ting du bør overveje for at forberede din virksomhed bedst muligt på “ferie”.

læs mere

Magento ophører i 2020

I juni 2020 ophører support og sikkerhedsopdateringer på Magento 1, og derefter vil Magento ikke længere supportere platformen. Magento vil fremover kun supportere og sikkerhedsopdatere Magento 2.

læs mere

Nyt solidt samarbejde

Kvalitet, innovation, design, service og høj leveringssikkerhed er en del af Kentaurs mission. Nu angriber de B2C markedet i fællesskab med Improving.

læs mere

Ny udvikler til Improving

Pr. 1. November har vi ansat en ny kollega til Improving. Steffen Mortensen er vores nye frontend udvikler og skal være med til løfte opgaverne sammen med resten af teamet.

læs mere

Black Friday 2018

Det er snart tid til, at danskerne svinger dankortet til den største shoppedag Black Friday. Igen i år ser mange danskere frem til en dag med gode tilbud og starteskuddet for julehandlen begynder. Med årene har dagen udviklet sig og er blevet større for fysiske butikker men i særdeleshed også webshops.

læs mere

Magento og Adobe i en højere enhed

Både Magento og Adobe har for nyligt delt store nyheder – begge annoncerede, at Adobe har indgået en endelig aftale om at erhverve Magento Commerce.
Med Adobe ombord, kan Magento ikke være mere begejstrede for deres næste kapitel.

læs mere

SKECHERS ØGER FOKUS PÅ DE DIGITALE AMBITIONER

Skechers øger fokus på de digitale ambitioner   Skechers blev i 1992 skabt i Manhattan Beach, California, USA. Siden da har de udviklet sig til et prisvindende livsstils- og performance brand og deres indtjening er steget markant med over 2.000 procent siden...

læs mere

We are IMPROVING our health

Sundhed skaber overskud og velvære. Derfor har CEO, Nikolaj Riisberg taget initiativ til at skabe mere fokus omkring en sundere livsstil, blandt team’et i virksomheden. Med en sund og lækker madordning og fællestræning er projektet nu sparket igang.

læs mere

Projekt koordinator på matriklen

Improving ApS oplever løbende en stor tilgang af nye kunder og dermed også en masse nye spændende projekter. For at fastholde eksekveringen af opgaverne, planlægning og den rette timing har Improving ansat en ny kvinde på holdet.

læs mere

Revision af Facebook

Mark Zuckerberg har annonceret, at der vil ske en omfattende revision af Facebook i 2018. Den sociale medieplatform vil fremadrettet prioritere opslag fra brugernes venner og familie, fremfor opslag med offentligt indhold fra virksomheder og medier. Men hvad har det af konsekvens for din virksomhed?

læs mere

Fra praktikant til fastansat

Nikolaj Møller har i forbindelse med sin bachelor i webudvikling fra Erhvervsakademiet Lillebælt, været i et 3 måneders praktikforløbet hos Improving ApS. Praktikforløbet har været en så stor succes, at vi har valgt at fortsætte samarbejdet med en fastansættelse.

læs mere

Digital sikkerhed

Hvordan håndterer vi sikkerhed i en mere og mere digital tidsalder? Og hvad er digital sikkerhed egentligt? Vi har udarbejdet en miniguide til, hvordan du kan skabe mere sikkerhed omkring dit site, ikke blot for din men også dine kunders skyld.

læs mere