BYD VELKOMMEN TIL SIMON

Hos Improving mærker vi tydeligt en stigende efterspørgsel på e-handelsløsninger i topkvalitet. Vores værdier bygger på ordentlighed og vi sætter en ære i, at kontoret er tomt klokken 16.00, så vores medarbejdere har tid til familie og fritid. Derfor opruster vi før vi tager flere opgaver ind.

Af den årsag har vi oprustet vores dygtige team og har pr. 1. januar budt velkommen til Simon Lervad, som tiltræder en stilling som Front End Developer. Simon skal, sammen med resten af teamet, hjælpe med at løfte de mange spændende opgaver fra vores voksende portefølje af kunder.

Simon er uddannet webudvikler og afsluttede sin uddannelse med et praktikforløb hos Improving. Heldigvis var det et match for begge parter, og derfor er Simon nu en fast del af teamet fremadrettet.

“Proffesionelle e-handelsløsninger er i høj kurs, og det mærker vi også hos Improving. Simon har været i praktik hos os, og vi er stolte af nu at kunne fastansætte ham. Vi har altid brug for dygtige udviklere, og Simon passer allerede gode ind i teamet. Nikolaj Riisberg, CEO Improving.

Du kan tjekke vores ledige stillinger på vores karrieresite ved at klikke her.

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op