ÅRET DER GIK 2021

Større, stærkere og sjovere! Det er nogle af nøgleordene for 2021 her hos Improving. Vi kigger tilbage på et år, hvor vi heldigvis har fået lov at arbejde på kontoret alle mand, og vores hjemmearbejdsdage skyldes fleksibilitet og ikke nedlukning. Det er vi utroligt glade for, og det har været med til at gøre 2021 endnu sjovere. Ydermere har kundebesøg og workshops været tilbage i vores hverdag, hvilket vi sætter stor pris på, da det er her, vi oplever, at vi i høj grad gør en forskel for vores kunder. 

2021 blev også et år, hvor vi oprustede teamet med hele fem nye medarbejdere, så vi nu er 18 medarbejdere – og vi har budt velkommen til en række nye kunder. Flere medarbejdere har fået nye certificeringer, og Improving har været nomineret til hele to priser. Det er vi enormt stolte af, og vi ser det som en anerkendelse af det arbejde, vi udfører. Vi tror fortsat fuldt og fast på, at vi kommer længst med ordentlighed og et vedvarende fokus på den individuelle kundes behov, og det fokus tager vi selvfølgelig med os ind i det nye år.

Vi har haft flere større projekter og lanceringer i år, og vi er begejstrede for at se vores digitale løsninger komme til live ude blandt kunderne. Hver lancering er speciel for os, og det håber vi, at vores kunder også kan mærke. Vi tror på det langsigtede og stabile samarbejde, hvor kommunikation og faglig kvalitet i topklasse er i højsædet.

Vi træder ud af 2021 med optimisme for året, der venter. Vi har spændende tiltag i støbeskeen for 2022, og vi glæder os til at trække i arbejdstøjet igen. Men først venter en velfortjent juleferie med fokus på vores nære og kære.

Pas på jer selv og hinanden.

Med ønsket om et godt nytår,

Improving.

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op