MR.DK ER GÅET I LUFTEN MED NY FRONTEND

Med ønsket om et opdateret visuelt udtryk, og en optimeret hastighed er Mr.dk nu gået i luften med deres nye site, og vi er stolte af at kunne præsentere resultatet.

Målet med den nye frontend har været en strømlinet shop, hvor kundeoplevelsen er i fokus, således den matcher oplevelsen, man får i de fysiske butikker. Ligeledes er desktop og mobilsitet blevet tilpasset hinanden.

Optimeret hastighed
Den nye frontend har ikke kun fået et nyt visuelt udtryk. Kunderne vil også opleve en optimeret hastighed på siden, og løsningen giver større muligheder for videreudvikling i fremtiden. Mr.dks frontend er nu bygget op i VUE storefront, mens backenden er bygget op i Magento 2.

En kombination af Magento 2 og VUE Storefront, som er en Progressive Web Applikation sikrer, at brugeren får en god shoppingoplevelse hver gang. Selv hvis der er gang i en backend opdatering, eller under dårlig internetforbindelse, vil siden være tilgængelig med denne løsning. Det giver kunden en problemfri shopping, og det er blandt andet derfor, denne løsning er med til at sikre en god oplevelse.

“Vi er enormt stolte af den nye løsning, vi nu har leveret til Mr. Den nye frontend er bygget til at give kunderne en lynhurtig og god shoppingoplevelse. Mr har været utrolig ambitiøse og seriøse gennem hele projektet, og vi glæder os til, at det færdige resultat nu kommer ud at leve.” Ditte Marie Christensen, Project Manager hos Improving.

Du kan se resultatet af den nye frontend på mr.dk.

Improving er et ungt og dynamisk digitalt bureau beliggende i Kolding, som arbejder med mellemstore og store virksomheder i hele landet. Vi hjælper med at finde de løsninger, som optimerer og forbedrer brugeroplevelse på vores kunders webshops. Er du blevet nysgerrig omkring, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, så lad os tage en uforpligtende snak. Du kan kontakte os lige her.

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op