BYD VELKOMMEN TIL BRITT

Vækstrejsen fortsætter med nyt projektleder

Vi har rygende travlt hos Improving, og vi har en høj disciplin i vores tidsstyring af opgaver, så vi kan sikre, at vores projekter er færdige til tiden. Derudover er løbende og tæt dialog med kunden altid en vigtig del af ethvert projekt. Det giver mening for os, og for vores kunder.

Generelt oplever vi en stigende efterspørgsel på større projekter, og vi mærker også at vi som et professionelt e-handelshus skal opruste for at følge med efterspørgslen.

Flere projekter betyder mere projektstyring, og derfor har vi nu ansat Britt Sloth i vores dygtige team af projektledere. Britt Sloth har pr. 1. april tiltrådt stillingen som projektleder hos os, og hun skal sammen med teamet sørge for at fastholde vores høje niveau af kommunikation med vores kunder.

Britt kommer med en Cand.IT i informationsvidenskab og har tidligere arbejdet i JP Politikens hus og Ejner Hessel.

“Vores kundeportefølje vokser, og derfor opruster vi teamet løbende. Det er vigtigt, at vi både kan følge med efterspørgslen og fastholde vores principper. Vi er meget omhyggelige i vores rekrutteringsproces, og jeg er sikker på, at Britt passer godt ind i teamet” Nikolaj Riisberg, CEO Improving

Du kan tjekke vores ledige stillinger på vores karrieresite ved at klikke her.

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op