WHAT ABOUT IMPROVING YOUR BUSINESS?

Improving ApS er et team bestående af specialister med ét fokus; at skabe solide og ambitiøs e-handels løsninger, for virksomheder som ønsker øget online succes! Men kontor beliggende i Kolding, er vi stolte af, at have kunder helt fra Nordjylland til København. Søger din virksomhed et digitalt bureau i København, så er Improving et fornuftigt bud – vi ser ingen begrænsninger.

 

SOM DIGITALT BUREAU HJÆLPER VI VIRKSOMHEDER
I HELE KØBENHAVN
MED E-HANDELS LØSNINGER

Vi er et team bestående af kompetente og passionerede e-handelsfolk. Her mere specifikt en række erfarne udviklere og en knivskarp projektledelse. Tilsammen har vi skabt fundamentet for et sundt og veldrevet digitalt bureau. Vi er drevet af at skabe succesfulde digitale forretninger hvor brugeroplevelsen når nye højder.

Improving er med sine mere end 15 års erfaring indenfor e-handel, et særdeles anerkendt bureau. Med ansatte som tidligere har arbejdet i webbureauer og løbende har haft ansvaret for forskellige virksomheders transformering, er vi godt rustet til alle opgaver.

Det der gør den store forskel for vores kunder, er netop den brede erfaring, professionalisme og kæmpe drive for, at vores kunder lykkedes. Vi skalerer løbende de implemanterede løsninger for at sikre at der opnås den ønskede effekt. Med Improving som digitalt bureau, kan kunderne forvente løbende sparring. Professionel sparring medvirker til, at vi i forhold til målsætning bevæger os i den retning, som kunden ønsker.

Digitalt bureau, København?

Improving ApS kan som digitalt bureau give professionel sparring gennem hele processen fra idé til lancering. Det kan handle om en eksisterende webshop som skal redesignes. Dette eksempelvis i form af en omnichannel løsning, med mål at skabe en strømlinet kundeoplevelse. Vi har et stort kundefokus og kender værdien af de lange relationer.

Som professionelt team med mange års erfaring indenfor e-handel, har vi tilegnet os en høj grad af modenhed og ekspertviden, både teknisk og procesmæssigt. Ikke to kunder er ens, det samme gælder for de projekter vi arbejder med. Derfor vægter vi også den gode sparring højt og sørger altid for, at have en tæt dialog med kunden i forbindelse med et nyt projekt.

Improving har valgt at arbejde på platformen Magento. Valget er truffet ud fra kriterierne om, at produktet skulle kunne; skabe fleksible løsninger og giver mest mulig frihed til videreudvikling. Øko-systemet omkring Magentos open-source kode, løfter konstant niveauet og platformen er i langt de fleste tilfælde det stærkeste valg, når det kommer til e-handel. De enorme tilpasningsmuligheder matcher vores drive for skræddersyede løsninger. Driver du en webshop og søger digitalt bureau i København, så lad os også skabe den rette løsning for dig.

PLATFORM SKABT TIL VÆKST
Ønsker du som virksomhedsejer at åbne en nicheshop ved siden af en allerede eksisterende løsning, kan dette let klares i samme installation, med Magento. Mulighederne er mange og denne platform er perfekt, når det kommer til visionen om at udvide.

FREMDRIFT ER VORES FOKUS
Dét at opleve fremdrift i de virksomheder vi arbejder med, er en kæmpe driver for os. Som digitalt bureau er vi mere end blot en teknisk leverandør, vi er også en sparringspartner som altid bestræber sig på, at opnå ambitiøse og fremgangsrige resultater.

Vi hjælper en lang række kunder med KPI-styring, budgetplanlægning og styring af forskellige processer. Endvidere kan vi med inhouse kundskaber indenfor Adwords og SEO, hjælpe med den del, indtil vores kunder har fundet en mere permanent løsning.

HELE DANMARKS DIGITALE BUREAU
Vi er ikke kun anerkendt lokalt, men også virksomheder som søger et digitalt bureau i København, oplever os som værende et dedikeret bureau med fingeren på pulsen.

NY WEBSHOPLØSNING
Er du allerede webshopejer men synes ikke at nuværende løsning er helt optimal, så kan Improving hjælpe med alt indenfor udvikling, drift og vedligeholdelse. Vi har måske en attraktiv løsning til dig, som du ikke selv har overvejet. 

Virksomheder som søger digitalt bureau i København, vælger Improving

Som digitalt bureau til erhvervslivet i København, skaber Improving dine nye digitale platforme, eller forbedrer de digitale løsninger, som du allerede har. Vi har en bred erfaring med, at skabe de bedste kundeoplevelser for de besøgende, vores kunder har på deres webshops.

Vores kunder betyder alt for os – med andre ord, er de kernen i vores forretning. 

Som digitalt bureau beliggende i Kolding, er det en stor anerkendelse, når mellemstore og store virksomheder søger et digitalt bureau i København, og vælger os som den foretrukne samarbejdspartner.

København, vores kulturrige og pulserende hovedstand byder på et utal af oplevelser, for besøgende i alle aldre. Vi er stolte af vores hovedstad, og deltager ofte her, såvel som i resten af landet, i forskellige spændende og netværksskabende konferencer.