KONGEAA TRAILERCENTER – DANMARKS STØRSTE TRAILERCENTER

Med over 30 års erfaring indenfor salg, håndtering og reparation af trailere står det familiedrevne Kongeaa Trailercenter som én af de stærkeste spillere på markedet. Virksomheden startede tilbage i 1970’erne som værende bilforhandler. Efter år med salg af biler begyndte virksomheden at modtage forespørgsler på trailere, hvilket har resulteret i den kvalitetsbevidste virksomhed, som vi kender den idag. 

Idag består Kongeaa Trailercenter af Danmarks største trailercenter, som både tilbyder nye og brugte trailere samt reservedele og specialløsninger alt efter behov. Derudover tilbyder de brugte biler, både og campingvogne. Alt sammen til konkurrencedygtige priser! 

En stærk kundeservice 

Centeret består af et af et stort lager, værksted, salgsafdeling samt administration, som drives af 35 ansatte, der i fællesskab stræber efter at give både private- og erhvervskunder den bedste service. Kongeaa Trailercenter sætter stor ære i at rådgive kunderne, så de får den rette vare med sig. Ikke kun i centeret, men også på webshoppen! 

Et højt ambitionsniveau

Gennem årene har Kongeaa Trailercenter tilegnet sig erfaringer med at drive, udvikle og optimere deres webshop. Disse erfaringer har medført øget ambitionsniveau i takt med udvidet horisont omkring optimering og udvikling af webshops. Den udvidet horisont og virksomhedens høje ambitionsniveau har resulteret i et ønske om at optimere kundernes brugeroplevelse på deres webshop for at sikre den bedste kundeservice.    

 

Vi hjælper også gerne din webshop

Hos Improving hjælper vi vores kunder med at forbedre, optimere og udvikle deres webshop. Er du blevet interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for netop din webshop? Så kan vi kontaktes helt uforpligtende her.

 

   

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op