FEM GRUNDE TIL AT MIGRERE TIL MAGENTO 2

MAGENTO 2

 

En af verdens mest populære e-commerce platforme er Magento. Mere end 250.000 virksomheder har deres webshop placeret på platformen. Hos Improving arbejder vi udelukkende på Magento platformen, da den giver de mest optimale muligheder for gode integrationer, og samtidig sikrer den frihed til at videreudvikle. For os er Magento det stærkeste valg, og derfor har vi samlet fem gode grunde til at migrere til Magento 2 platformen.

Magento 2 blev lanceret tilbage i 2015, som den seneste version af Magentos eCommerce platform. Denne platform tilbyder mange fordelagtige features, der er med til at løse mange af de problemer, som opstod med Magento 1.

 

Forbedret performance

De websites, der allerede er placeret på Magento 2 platformen, oplever forbedret performance. De er i gennemsnit 20% hurtigere end websites placeret på Magento 1 platformen. Websites med forbedret performance kan desuden påvise stigende salg og forbedret rankings på søgemaskiner.

 

Forbedret check-ud proces

På Magento 1 platformen har check-out processen seks steps, hvorimod websites på Magento 2 tilbyder en mere simpel proces med kun to steps og med mulighed for at foretage et hurtigt køb. En af de mest disruptive features ved Magento 2 er netop kundernes mulighed for hurtigt at kunne gennemføre en handel.

Den nye strømlinede check-out proces gør det muligt, for de tilbagevendende kunder at anvende deres allerede gemte betalingsoplysninger og leveringsoplysninger til at foretage et køb med kun ét klik. Det er væsentlig hurtigere end tidligere, og websites med en hurtigere og nemmere check-out proces oplever i højere grad et stigende salg.

 

Brugervenligt kontrolpanel

Selve kontrolpanelet på Magento 2 er blevet mere brugervenligt, og det er dermed blevet nemmere for den e-commerce ansvarlige at navigere rundt i værktøjerne. Med et forbedret kontrolpanel, og med muligheden for at tilpasse det til den enkelte bruger er det blevet væsentlig nemmere at administrere produkter, ordrer og kundedata.

 

Forbedret bruger-interface

Websites placeret på Magento 2 platformen oplever også en forbedret bruger-interface, der gør det muligt at reducere tiden, der bruges på at administrere websitet. Det er ligeledes muligt at benytte drag-and-drop redigering, hvilket giver mulighed for hurtigere at ændre og forbedre udseendet på websitet. Med et website på Magento 2 er det også blevet muligt at styre det fra mobile enheder såsom mobil og tablet.

 

Mobilvenlig

Med flere og flere kunder, der shopper fra deres mobil, er det blevet en væsentlig faktor at have et website, der er kompatibel til en mobil-enhed. Magento 1 websites har ikke været i stand til at levere den optimale performance på mobile enheder, men det er derimod blevet prioriteret ved Magento 2. Med muligheden for at integrere PWA i Magento 2 kan oplevelsen og websitets performance på mobile enheder forbedres yderligere.

Er du blevet nysgerrig på, hvad en migrering til Magento 2 kan få af betydning for din virksomhed? Så kan vi kontaktes helt uforpligtende her

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?