NYT SPÆNDENDE SAMARBEJDE MED LINDDNA

Den danske design-virksomhed LINDDNA vælger Improving 

 

En shop som afspejler produkternes kvalitet og understøtter brandet
Hos LINDDNA har man store ambitioner og ønsker at den digitale handel direkte med forbrugeren, skal være en af drivkrafterne i den fremtidige vækst. Derfor har man set et behov, for at løfte den visuelle del af shoppen, samt tilføre en brugeroplevelse, som giver fornemmelsen af produktet og den unikke kvalitet der leveres.

“Det er et super spændende projekt, som vi glæder os meget til. LINDDNA er en af de hurtigstvoksende designvirksomheder i landet og har allerede slået sit navn fast internationalt. At de vælger os til at hjælpe med deres BTC kundeoplevelse, ser vi som et stort skulderklap”  siger Nikolaj Riisberg, CEO i Improving.

En anderledes købsoplevelse
Med det nye site ønsker LINDDNA at kunden fornemmer det uendelige udvalg af former, farver og overflader som man tilbyder. Så samtidig med at være en effektiv shop, skal den kunne rumme en større grad af content og visuelle komponenter.

Shoppen bygges på deres eksisterende Magento, men for at sikre en højere hastighed, bruges der VUE Storefront, som giver en langt bedre brugeroplevelse. Det setup har Improving brugt i mange løsninger og det har vist sig enormt effektivt.

“Improving har de kompetencer og den agilitet vi søgte. Vi søgte et hold som forstod vores høje krav og sans for detaljer, som samtidig kunne sikre, at vi kom hurtigt i luften med et nyt univers, bygget på et solidt fundament, som let kan udvides og videreudvikles” Carsten Nissen, Digital Director hos LINDDNA

Improving ApS er et ungt og dynamisk digitalt bureau beliggende i Kolding, som arbejder med mellemstore og store virksomheder i hele landet. Vi hjælper med at finde de løsninger, som optimerer og forbedre brugeroplevelsen på vores kunders webshops.
Er du blevet nysgerrig omkring, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, så lad os tage en uforpligtende snak.
Du kan kontakte os lige her.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op