IMPROVING ER FLYTTET I NYE LOKALER

Vi er stadig at finde på Pakhustorvet

 

Hvis I har fulgt med på vores Instagram-profil har I kunne se, at vi i løbet af den sidste tid har postet lidt billeder med, at vi stod overfor en flytning. Nu er det sket, og vi er flyttet ind i nogle helt nyrenoverede lokaler. Vi er ikke flyttet så langt, men over på den anden side af opgangen, og ind i nogle større lokaler, og vi er derfor stadig at finde på Pakhustorvet i Kolding. Vores nye adresse er Pakhustorvet 8.

 

Rivende udvikling

 

Vi har været inde i en rivende udvikling, og har oplevet stor tilgang af nye og interessante kunder, og dermed en større efterspørgsel efter vores services og kompetencer, som en direkte effekt af vores kunders stigende succes.

Den kundeportefølje, som vi har opbygget, er vi utrolig stolte af. Den tæller blandt andet Kentaur, som er Danmarks mest foretrukne og førende producent af funktionel erhvervsbeklædning, House of Kids, som sælger et stort og eksklusivt udvalg af baby- og børnetøj med over 100 forskellige brands. Porteføljen tæller også One Open Sky, som er Danmarks førende forhandler af vand- og skiudstyr. Blot for at nævne nogle af vores mange kunder, som vi er stolte af at servicere og samarbejde med.

Vi sætter en stor ære i, at både vores nuværende og fremtidige kunder får den samme succesoplevelse ved at indgå et samarbejde med os. 

 

En attraktiv arbejdsplads

 

Den voksende kundeportefølje og stigende efterspørgsel efter vores services og kompetencer har naturligt medført en tilgang i medarbejdere for, at vi kan følge med og samtidig imødekomme og sikre vores kunders behov. Tilgangen af nye medarbejdere har betydet, at vi er vokset ud af vores nuværende rammer, og været nødsaget til at flytte til nye og større lokaler. Teamet er nu vokset til 12 medarbejdere.

Der har været størst tilgang af udviklere, både af Frontend og Backend Developers. Vi har som helhed fået skabt et dynamisk team med humor, godt samarbejde og stor dedikation til vores arbejde.

“Hos Improving har vi stor dedikation til vores arbejde og leverer digitale løsninger på et højt niveau, men vi har det samtidig sjovt. Der er skabt en arbejdsplads med faste og stabile rammer, og hvor der er plads til, at den enkelte kan udvikle sig både fagligt og personligt. Der er også masser af socialt samvær og hygge.” Nikolaj Riisberg, CEO, Improving

 

I fremtiden

 

Hos Improving vil vi gerne fortsætte med at gøre en forskel for endnu flere kunder, og dermed hjælpe jer med at få succes med deres webshop. Vi håber ihvertfald at udviklingen og væksten vil fortsætte fremover, og måske kan det ende med en kåring som gazelle virksomhed?

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?