NYT SPÆNDENDE SAMARBEJDE MED DANGUITAR

Alt hvad hjertet begærer indenfor musikinstrumenter og udstyr

Med over 16 års erfaring indenfor e-handel er Danguitar en stærk spiller på markedet for online salg af musikinstrumenter og udstyr. De startede tilbage i 2002, hvor de tilbød deres kunder at købe guitarer og guitartilbehør online. Meget er der sket siden, og i dag sælger de alt hvad hjertet begærer inden for musikinstrumenter, lydanlæg og sceneudstyr via deres webshop. Med tiden har Danguitar oparbejdet sig en stor position på markedet.

Danguitar tilbyder en lang række kendte brands som Fender, Gibson, Taylor og Yamaha, men de importerer også selv mange af deres produkter direkte fra deres leverandører. Det gør dem i stand til at tilbyde egne kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, som er billigere end hos de fleste andre konkurrerende musikbutikker.

Det er dog ikke kun de kendte brands og billige priser, som Danguitar er kendt for. Alle i deres salgsteam er musikere, og de har derfor meget stor ekspertise inden for deres fagområde. Det er derfor heller ikke uden grund, at de hos Danguitar er kendt for deres særdeles gode kundeservice.

 

Et højt ambitionsniveau

 

Gennem årene har Danguitar oparbejdet mange års erfaring med at drive, udvikle og optimere deres webshop. De mange års erfaring har ikke gjort dem mindre ambitiøse, og det er derfor heller ikke uden grund, at de har en meget analytisk tilgang til, hvordan de bedst muligt kan forbedre brugeroplevelsen på deres webshop. Hos Danguitar har de derfor godt styr på hvilke tiltag, der skal implementeres på webshoppen for at skabe værdi på bundlinjen.

 

Den digitale tilstedeværelse skal forbedres

 

Danguitars webshop er allerede placeret og udviklet på Magento 2 platformen. De har derfor ønsket hjælp til at opretholde deres høje ambitionsniveau for webshoppen gennem forbedret drift, mere stabilitet og ikke mindst hjælp til implementering af nye og forbedrende tiltag, der skal sikre den bedste brugeroplevelse for de besøgende.

Vi har valgt at samarbejde med Improving på grund af deres gennemsigtighed, hurtige respons og kommercielle forståelse. Vi ønsker konstant at optimere vores webshop, og er sikker på at Improving er den korrekte partner til det.” – Thomas Svenstrup, Indehaver, Danguitar. 

“Danguitar har et højt ambitionsniveau. De har stor erfaring fra deres mange års digitale tilstedeværelse, og de er meget dedikerede i deres arbejde. Hos Improving er vi stolte af, at Danguitar har valgt os til at løfte opgaven. Det stiller store krav til vores arbejde, og dem er vi selvfølgelig parate til at efterkomme.”Nikolaj Riisbjerg, CEO Improving.

 

Hos Improving hjælper vi vores kunder med at optimere, udvikle og forbedre deres webshop, så er du blevet nysgerrig på, hvad vi gøre for din webshop? Så kan vi kontaktes helt uforpligtende her.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op