DEN INTELLIGENTE KROP
VÆLGER IMPROVING

Sundheds eksperter
Med sine mere end 15 års erfaring som fysioterapeaut, står Lotte Paarup bag “Den Intelligente Krop”, som idag er Danmarks største webshop og informationskilde indenfor sundhed og træning.
De mange års erfaring indenfor træning og sundhed, bemærkes i den store faglighed og grundighed som både træningstilbuddene og produkterne på webshoppen bærer præg af.

Denintelligentekrop.dk har næsten alt hvad hjertet begærer indenfor træningsrelateret udstyr, vejledning til hjemmeøvelser, kurser og uddannelser. Som en god service tilbyder webshoppen også gratis E-bøger med alt fra forskellig konditionstræning med udstyr, til graviditetsyoga.


Gennemtænkt koncept
Både udvalget af produkter på webshoppen og træningstilbuddene i Den Intelligente Krop’s fysiske lokaler, er gennemtænkt i en grad hvor de passer til mange forskellige målgrupper og behov. Det er en stor driver for Den Intelligente Krop at yde den bedste kundeservice hver eneste dag, hvorfor det ikke mindst har stor betydning, at webshoppen fungerer problemfrit.

“Improving har en god forståelse for, at sætte sig i brugernes sted og levere løsninger som har øget niveauet på sitet”  Tommy Gernot, Daglig leder


Kvalitetsløsninger
Når virksomheden vælger Improving som deres digitale bureau, er det netop vores fineste opgave at sikre nogle velfungerende webshopløsninger, som lever op til den høje kvalitet som forventes.  

“Den Intelligente Krop er en solid og spændende webshop, som vi er meget stolte af, at få muligheden for at arbejde med. Sitet er mere end en webshop, vi ser det også som et stort content-univers, hvor kunderne kan få relevant inspiration og professionel vejledning efter behov. Den Intelligente Krop formår at levere en gennemført kundeoplevelse, som igen afspejler den store faglige ballast i virksomheden”. Sådan siger Nikolaj Riisberg, CEO i Improving ApS

Nysgerrig omkring mulighederne, i et samarbejde med Improving som digitalt bureau?
Så kontakt os her, for en uforpligtende snak.

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op