E-commerce Berlin Expo

En af de førende konferencer for E-commerce

I februar besøgte vi E-commerce Berlin Expo, som er en af de førende B2B konferencer indenfor e-commerce i Tyskland. Konferencen havde 150 udstillende virksomheder fra 21 forskellige lande, og der var internationale repræsentanter som Google, Zalando og Shopify. Konferencen tilbød de mere end 5.000 besøgende forretningsmuligheder indenfor hele økosystemet af e-commerce: fra erhvervsdrivende til online platform, hosting-udbydere, logistik-udbydere, betalingsløsninger og andre forretningsløsninger.

Konferencen bringer de store spillere fra e-commerce branchen sammen, og giver online sælgere og detailhandlere mulighed for sammen at udvikle deres ekspertise og forbedre deres forretningsstrategier.

 

Internationale oplægsholdere

 

Hele konferencen var opbygget omkring 40 internationale oplægsholdere, som dagen igennem delte deres nyeste viden, ekspertise og oplevelser indenfor e-commerce. Der var oplæg om de nyeste tendenser indenfor e-commcere, som hvordan block-chain vil influere på e-commerce, og hvordan fremtidens søgning på internettet vil foregå ved Voice Search. Allerede i 2019 vil der ske sikkerhedsmæssige ændringer i forhold til online betaling.

”Det var et interessant oplæg fra Mastercards, director of product management, Carsten Mühl, som fortalte om, hvordan de i løbet af 2019 vil ændre deres online betalingsmetode til et to-faktor godkendelsessystem. MasterCard opgraderer dermed på sikkerheden for online betaling.”  Thomas Thune Hansen, senior backend udvikler, Improving.

 

Nyeste viden og seneste tendenser

 

Et besøg på en konference som E-commerce Berlin Expo er særdeles indbringende. Vi er blevet eksponeret for den nyeste internationale viden og de seneste tendenser indenfor e-commerce. En viden og nogle tendenser, som vi glæder os til at præsentere og bringe i spil overfor vores kunder, så vi fortsat er i stand til at levere løsninger på højeste niveau.

Konferencen var bestemt et besøg værd, og vi ser allerede nu frem til at besøge konferencen igen næste år.

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op