Improving henter erfaren Backend udvikler

Hos Improving styrker vi helt naturligt medarbejder teamet i takt med, at efterspørgslen og interessen bliver større omkring de digitale løsninger vi tilbyder kunderne.

Simon Wichmann Nielsen er uddannet Cand.it og er med sine mange års erfaring i branchen en kompetent Backend udvikler. Som fullservice bureau tilbyder Improving teknisk solide løsninger til både store og mellemstore virksomheder i hele landet, hvor fokus ligger på værdiskabende optimering, strategi og digital forandring – vi tænker i brugere, brugeroplevelser, design og brugervenlighed.

Simon er en dygtig udvikler og kommer til at fokusere 100% på Magento 1 og Magento 2. Endvidere har Simon en god indsigt i de nyeste teknologier indenfor e-commerce såsom PHP, MySQL, XML, HTML og CSS.

Som Backend udvikler får simon i samarbejde med det øvrige team, ansvaret for at skabe teknisk overblik, vedligeholde, sikre datadesignet og supporterer de bestående løsninger. Simon vil løbende være i faglig dialog med kunderne i forbindelse med teknisk support.

“Som Backend udvikler skal man kunne gennemskue komplekse problemstillinger og have evnen til, at skabe praktisk anvendelige løsninger, som trods kompleksiteten er lette og inspirerende at arbejde med. Generelt er det tekniske-team hos Improving gode til, at videretænke løsninger og komme med input på et højt fagligt niveau. Vi er sikre på at Simon og Improving er et godt match”. Nikolaj Riisberg, CEO Improving ApS

Vi er glade for at have fået Simon med på holdet og ser frem til et spændende samarbejde.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op