NY ERFARREN SENIOR BACKEND UDVIKLER

Improving ApS oplever en stor tilgang af nye spændende kunder samt større efterspørgsel på vores services og kompetencer, dette som en direkte effekt af vores kunders øgede succes.

Vi er stolte af vores nuværende kundeportefølje og sætter en høj ære i, at såvel nuværende samt tilkomne kunder, får samme succesoplevelse i et indgået samarbejde med os. Som et udpluk af vores spændende kunder, kan blandt andet nævnes House of Kids, MR, Pej gruppen, BoConcept, Den intelligente krop og Billigt arbejdstøj.

Improving er et fullservice bureau som hjælper store og mellemstore virksomheder med optimering, strategi og digital forandring, dette med teknisk solide løsninger, som skaber værdi for kunden.

For at håndtere de mange opgaver og give den bedst mulige kundeoplevelse, har vi derfor valgt at øge teamet endnu engang. Det har været et bevidst valg at ansætte en dygtigt profil med mange års erfaring, da vi tror på at dette er med til at sikre det høje niveau i Improving ApS.

Vores nye mand på holdet, Thomas Thune Hansen er ansat som Senior Backend udvikler. Han er certificeret Magento developer og har hermed god indsigt i de nyeste teknologier indenfor eCommerce og ikke mindst Magento 1 og Magento 2, som han er en meget erfaren og fortrolig bruger af.

“Thomas’ primære opgaver bliver udvikling, opsætning og optimering af både nuværende samt nye kunder. Løsninger hvis formål er, at skabe værdi samt effektivisering. Improving ApS er i rivende udvikling og det forventes derfor, at teamet øges med flere medarbejdere i fremtiden.“ CEO, Nikolaj Riisberg

Et stort velkommen til Thomas Thune Hansen.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op