JAKODAN VÆLGER IMPROVING SOM NYT BUREAU

Danmarks bedste online emballageforretning Jakodan A/S har valgt Improving som sit nye digitale bureau.

B2B univers med fokus på personlig kontakt
En stor del af danske butikker og webshops har før eller siden stiftet bekendtskab med www.jakodan.dk. En forretning med alt til indpakning og emballage, hvor man gerne giver gode råd med på vejen. Den personlige kontakt ligger dybt i virksomhedens DNA og har uden tvivl, været en af de store drivere, for Jakodans konstante vækst igennem mere end 10 år. Det har givet dem hele 3 Gazelle-priser.

“Vi er enormt stolte af at få mulighed for at arbejde med Jakodan. De har benene solidt plantet på jorden og fuldt fokus på at levere den totale kundeoplevelse. Deres drift og kultur er en rollemodel for alle danske virksomheder.” Sådan siger Nikolaj Riisberg, CEO i Improving.


Solid shop med styr på de interne processer

Jakodan.dk er ikke blot en god solid shop, men også et stort content-univers som indeholder alt i guides, inspiration og gode tips til alle der tilbyder indpakning eller forsendelser. Bag den store åbenhed ligger et B2B univers som sikrer de faste kunder hurtig genbestilling og mulighed for vareprøver af andre relevante produkter.

“Improving er et hold af dygtige folk, med den helt rigtige hold-sammensætning. På ganske kort tid har de formået at skabe en solid forretning, med styr på interne processer og kommunikation igennem projekterne. Vi forventer at der bliver kort vej fra idé til virkelighed, samt en god 360 graders sparring” Nina Jørgensen, Jakodan A/S

Improving ApS er et ungt og dynamisk digitalt bureau beliggende i Kolding, som arbejder med mellemstore og store virksomheder i hele landet. Vi hjælper med at finde de løsninger, som optimerer og forbedre brugeroplevelsen på vores kunders webshops.
Er du blevet nysgerrig omkring, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, så lad os tage en uforpligtende snak.
Du kan kontakte os lige her.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op