MAGENTO OG ADOBE I EN HØJERE ENHED

Både Magento og Adobe har for nyligt delt store nyheder – begge annoncerede, at Adobe har indgået en endelig aftale om at erhverve Magento Commerce.

Magento har forandret industrien ved at gøre handels teknologi åben for alle og gjort dette tilgængeligt overalt.

Som den første større open-source platform for handel, har Magento givet købmænd enestående muligheder for fleksibilitet og innovativitet, chance for kreativitet og at markedsføre sig på meget differentierede måder.

Med Adobe ombord kan Magento ikke være mere begejstrede for deres næste kapitel. Begejstringen for at blive medlem af et firma, der deler deres passion for at give deres kunder muligheder for at skabe oplevelser, der afspejler vision og glæde, er stor. Kombinationen af ​​både Magentos og Adobes førende handel og digitale oplevelsefunktioner, sætter nu firmaet i en unik position.
Uanset om dit kreative medium er pixels eller kode, er deres fælles mål nu at give folk chancen for at omdanne deres virksomheder uden kompromis. Målet er klart, og mulighederne er mange.

Derfor spiller Magentos position som verdens mest populære ehandelsplatform og Adobes lederskab inden for design og levering af store digitale oplevelser, en stor rolle. De vil i fællesskab gøre det muligt for alle virksomheder at skabe og levere overbevisende oplevelser, engagere sig med kunder på tværs af alle punkter og på tværs af hele kunderejsen, for både B2C og B2B.

Siden annonceringen af ​​købet har tilbagemeldingerne fra kunder og partnere været overvældende. Det har været fantastisk at opleve, at Adobe Developer Ecosystem-teamet allerede er involveret i Magento-fællesskabet og deltager i diverse Magento-arrangementer. Oplevelsen af at se to store virksomheder forenes, er i dette tilfælde yderst positivt.

Allerede deler de to store virksomheder en liste med fælles kunder, der vil drage fordel af tilføjelsen af ​​Magento til Adobe Experience Cloud. Blandt andet store brands som Coca-Cola og Nestle.
Magentos nuværende kundeliste indeholder en lang række mærker på tværs af brancher som forbrugeremballager, detailhandel, engros og den offentlige sektor, herunder Canon og Helly Hansen.

Teamet hos Magento er svært begejstrede for at blive en del af Adobe, et af verdens mest beundrede virksomheder. Alle ser frem til, hvad Magento og Adobe, som et firma og et globalt fællesskab, kan opnå.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op