Mr. kæden vælger Improving som nyt digitalt bureau til Magento

Omnichannel løsning
I 2012 kunne man for første gang handle herretøj online på Mr.dk. Der er siden sket meget, og Mr kæden har nu, i et tæt samarbejde med Improving ApS, øget fokus på omnichannel – kunderne skal opleve det samme service digitalt som i den lokale MR. forretning.

Strømlinet kundeoplevelse
Målet har været klart fra start: overgangen skulle være glidende og give kunderne en strømlinet kundeoplevelse uanset om de handlede i fysisk butik eller online. Nuværende kundeoplevelse på sitet skulle tages til et højere niveau. Mr. kæden er kendt som værende den lokale forhandler af tidens tendenser inden for herremode, hvor professionelt personale altid møder kunden i øjenhøjde. Det personlige salg vægtes højt og netop denne service og ekspertise skal kunne genkendes i forbindelse med online salg på Mr.dk.

“Vores ønske har været en stærk webshop, som giver kunderne den bedste købsoplevelse online, uden at gå på kompromis med den gode service. Improving har sparket ny energi ind i den digitale proces og skabt en online platform for MR, som vi er stolte af. Det er nødvendigt for os at have et velfungerende samspil mellem de fysiske butikker og kædens e-handel, og det mener vi bestemt er lykkedes”. Frank Skovgaard Adm. direktør MR.

Mr kædens målgruppe forventer en visuel ensartet oplevelse, uanset om de benytter desktop eller mobile enheder, når de besøger MR.dk.

Magento som platform
Magento er en af de førende eCommerce platforme og er med sine fleksible løsninger, det optimale open source-CM-system, i et marked hvor forbrugernes købsmønster og krav ændre sig i takt med den digitale udvikling.

For at sikre den fulde oplevelse er primære fokus at sikre stabilitet i hverdagen, såvel som når der køres kampagner året rundt.

“Jeg er stolt over at vi er blevet en del af stærk landsdækkende kæde. Vi kommer i fællesskab til at tilgodese forbrugerne uanset om de går fysisk ind i den lokale forretning eller ønsker at foretage handlen digitalt. Dette er kun muligt ved fælles indsats med et stærkt team fra begge sider. ”
Nikolaj Riisberg CEO Improving APS

Er du nysgerrig på hvad vi kan gøre for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte Improving ApS, for en uforpligtende snak.

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op