NY BACKEND DEVELOPER OG PROJECT MANAGER HOS IMPROVING

Vi har sagt velkommen til Felix og annemette 

Hos Improving oplever vi en rivende udvikling. Vores kunder oplever høje vækstrater, og det sker på baggrund af et godt sammenspil mellem den enkelte kunde og vores team. Det er vigtigt for os at imødekomme og understøtte kundernes efterspørgsel efter vores kompetencer og services, og derfor er det naturligt, at vores medarbejderstab følger med denne efterspørgsel. 

Vi har derfor pr. 1. juni budt velkommen til to nye medarbejdere. Felix Heyn-Johnsen er ansat som Backend Developer, og Annemette Aarup Hansen som Project Manager. 

Felix skal som ny Backend Developer, sammen med resten af teamet, være med til at løfte de mange opgaver. Felix har en meget bred palette af kompetencer indenfor webudvikling, og har de seneste år beskæftiget sig en del med backend udvikling i forskellige kontekster. Dermed har Felix en masse erfaring, som han kan bidrage med til resten af teamet. 

Annemette har en master i Corporate Communication fra Aarhus Bss, og har de seneste år arbejdet som kommunikationsansvarlig, og har derfor en del erfaring at trække på. Som Project Manager skal Annemette være med til at opretholde et højt kommunikationsniveau i relationen til vores kunder, og dermed sikre at de oplever, at der bliver taget godt hånd om dem. Derudover skal Annemette fastholde eksekveringen af de mange opgaver, og sørge for den rette planlægning heraf.  

“Vores medarbejderstab vokser. At tage imod to nye medarbejdere vidner om, at der er stor efterspørgsel og interesse for de digitale løsninger, som vi kan levere. Vi har taget imod to nye medarbejdere, som allerede nu bidrager med høj faglig viden og kompetencer indenfor deres arbejdsområde.” Nikolaj Riisberg, CEO, Improving 

Vi er utrolig glade for at have Felix og Annemette med holdet, og samarbejdet er allerede godt igang. 

Hos Improving søger vi løbende nye kollegaer, som ønsker at være en del af et team med stærke digitale profiler. Så brænder du for teknologi og har erfaring med udvikling af digitale løsninger, så er du måske vores næste udvikler? Du kan tjekke vores ledige stillinger på vores karrieresite ved at klikke her.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op