Nikolaj Møller i praktik

I forbindelse med sin bachelor i webudvikling fra Erhvervsakademiet Lillebælt, er Nikolaj Møller i et 3 måneders praktikforløb hos Improving ApS. Med en baggrund som multimediedesigner og snart færdiguddannet webudvikler, kan Nikolaj bidrage med sine færdigheder inden for blandt andet HTML, CSS, JavaScript, PHP og XML, samt kendskab med database administration i form af relation databaser (SQL).

Gennem praktikperioden får Nikolaj mulighed for at arbejde professionelt på lige fod med det resterende team i virksomheden, her med mulighed for spændende sparring og vejledning fra kollegerne. Dette gerne med mål at udvikle Nikolajs kompetencer og ruste ham til, at komme ud i en fast stilling som webudvikler.

“Det giver rigtig god mening for os, at tage praktikanter ind som besidder kompetencer indenfor vores branche. Først og fremmest får de studerende prøvet kræfter med nogle af de arbejdsopgaver, der venter dem ude i det virkelige liv. Endvidere giver det basis for, at vi kan hverve nogle rigtig dygtige medarbejdere, når vi gennem en praktik får mulighed for at tune os helt ind på, hvad den studerende har af kompetencer og potentiale” Nikolaj Riisberg CEO Improving ApS.

Nikolaj kommer til at arbejde på tværs af forskellige platforme og medier og har en god indsigt i Magento’s specifikke udviklings struktur, både version 1 og 2.

Velkommen hos Improving – vi ser frem til et spændende og lærerigt samarbejde.

Improving er altid på udkig efter spændende og motiverede praktikanter, så er du ved at uddanne dig indenfor et område som matcher virksomhedens profil, så tøv ikke med at sende os en ansøgning.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op