NY UDVIKLER TIL IMPROVING

Det er generelt kendetegnet for Improvings kunder, at der er høje vækstrater. Det sker på baggrund af et sammenspild mellem kundens indsats såvel som Improvings medarbejdere.

For at understøtte dette, har vi pr. 1 November ansat en ny kollega til Improving. Steffen Mortensen er vores nye frontend udvikler og skal være med til løfte opgaverne sammen med resten af teamet. Han er uddannet cand.it fra IT-Universitetet i København og har flere års erfaring med teknologier indenfor bla. HTML samt web- og frontend udvikling. Som dygtig udvikler med flere års erfaring bidrager Steffen med en lang række kompetencer og er med til at skabe overblik, vedligeholdelse samt support for vores kunder.

”Endnu engang tager vi imod en ny kollega med passion for sit arbejde og en erfaring som kan være med til at effektivisere Improving. Vi glæder os over, at vi som organisation i stigende grad vokser, så vi kan øge værdien til vores kunder med en bredere palette af faglighed.” Nikolaj Riisbeerg, CEO Improving.

Hos os er det vigtigste, at vi imødekommer eksisterende, såvel som nye kunders efterspørgsel på vores services. Vi er stolte af at have kunder med ambitioner såsom House of kids, Skechers og Mr.

I takt med større efterspørgsel og interessen for digitale løsninger bliver der automatisk skabt en større medarbejderstab. Dette er med til at bidrage til en større alsidighed blandt vores team. Steffen er ingen undtagelse og vi ser frem til et samarbejde, der er med til at rykke os som helhed.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op