NYT SOLIDT SAMARBEJDE

Trendsættende arbejdstøj

 

Kentaur er den fortrukne leverandør og producent i Danmark indenfor funktionelt arbejdstøj. Med 28-års erfaring designer, producerer og leverer de et bredt sortiment til en lang række servicefag. Kentaur laver innovativ erhvervsbeklædning, som de udvikler og designer i tæt dialog med brugerne. Deres styrke er netop den tætte dialog med brugernes behov, som er med til at understrege deres kontinuerlige optimering og værdiskabelse. Ved at kombinere det nordiske design med øje for kvalitet og i tæt kontakt med brugerne opnås høj værdi på alle parametre.

Med tiden har virksomheden vokset sig større, og er nu specialister på det europæiske marked. Med en stigende interesse for funktionelt, komfortabelt arbejdstøj har de nu opnået stærke bånd til markedet i hele Europa.

 

Erhvervsbeklædning med holdning

 

Kvalitet, innovation, design, service og høj leveringssikkerhed er en del af Kentaurs mission. Dette ses både i deres produkter og i deres brede markedsandel. Ligeledes påtager de sig et fælles ansvar inden for CSR. Bæredygtighed og miljø er altid i fokus på lige fod med sociale vilkår og menneskerettigheder. De følger kravene som gælder inden for industrien og er både medlem af UN Global Compact og BSCI.

 

Større fokus på den enkelte forbruger  

 

Kentaur har i længere tid haft øget fokus på BTB-handel mellem virksomheder. De oplever nu en stigende interesse for direkte køb fra enkelt forbrugere. Hovedsageligt fra det udenlandske marked. Deres nuværende platform skal derfor have en makeover for at imødekomme brugernes behov på et højere plan. Derfor har de indgået samarbejde med Improving.

“Vi har tidligere haft gode erfaringer med teamet, og vi føler os derfor trygge ved at indgå samarbejde med Improving. Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse på vores platform, og den gode oplevelse mener vi, at Improving kan være med til at realisere. De har en god forståelse for at skabe den rette løsning, og formår samtidig at eksekvere.” Thomas Damkjær Larsen, Ecommerce Manager Kentaur.

“Kentaur sidder aldrig stille. De er innovative, bevidste og tager ansvar. De er beundringsværdige og vi er stolte af, at de har valgt Improving. Vi vil sørge for at opnå deres forventninger til en mere brugervenlig platform, hvor BTB i højere grad skal implementeres, og hvor brugeroplevelsen har første prioritet”  Nikolaj Riisberg, CEO Improving.

 

Digital fornyelse

 

Kvaliteten skal tydeliggøres over hele linjen. Derfor efterlyser Kentaur nyt design af deres digitale tilstedeværelse. Det nye design skal muliggøre en bedre overskuelighed for brugeren og være nem at navigere rundt i. Siden skal være mere intuitiv og afspejle balancen mellem funktionaliteten og designet i deres produkter.

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op