ONE OPEN SKY GØR BRUG AF OMNICHANNEL

HELE DANMARKS VAND- OG SNESPORTS SHOP

One Open Sky har siden opstart i 1982 vokset sig til at være Danmarks førende forhandlere inden for vand- og snesportsudstyr. På daværende tidspunkt gik de under navnet Nautic Surf & Ski. Udover deres onlineshop har de også fysiske butikker i henholdsvis København og Herning, som er medvirkende til deres store sortiment inden for branchen. Med mere end 10.000 produkter på deres onlineshop, fra kendte brands, favner udvalget bredt og det er deres absolutte prioritet, at levere top kvalitet til overkommelige priser. Holdet bag er eksperter med en stor interesse for de forskellige sportsgrene. Derfor har de en grundig erfaring og viden om deres produkter, som er med til at give en kompetent vejledning.

RE-BRANDING


Det tidligere Nautic har skiftet navn til One Open Sky. Betydningen ligger i at omfavne både vand og skisport under samme åbne himmel – deraf navnet. Trods navnet er nyt, sikrer One Open sky stadig den samme kvalitet i deres service såvel som produktsortiment. Dette er sket i tråd med en opdatering af deres hjemmeside og webshop.

 

RELANCERING AF ONEOPENSKY.DK

 

Relanceringen sker i samarbejde med Improving. One Open Sky havde ønsker om at skabe dybere sammenhæng og i højere grad meningsfulde oplevelser, som kunne føre til et større fokus på omnichannel commerce. One Open Sky havde store digitale ambitioner, hvor omdrejningspunktet var at skabe værdi for forbrugerne.
Improvings personale har arbejdet intenst på at øge brugeroplevelsen hos den enkelte forbruger og vi har i fællesskab med One Open Sky samarbejdet om de hidtil bedste løsninger. Den nye platform er bygget op omkring markedets bedste teknologier og er med til at optimere og styrke hele kunderejsen progressivt.

 

“Vi er utroligt beæret over at indgå i et samarbejde med Danmarks største webshop indenfor vand- og skisport. Vores ambition er, at levere løsninger, der forhøjer kvaliteten af forbrugerens oplevelse på vores kunders site. Processen har været spændende og samarbejdet har være flydende hele vejen. Vi er kommet godt i mål med One Open Sky’s visioner om deres virtuelle univers”
Nikolaj Riisberg, CEO, Improving Aps     

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op