PROJEKT KOORDINATOR PÅ MATRIKLEN

Improving ApS oplever løbende en stor tilgang af nye kunder og dermed også en masse nye spændende projekter. For at fastholde eksekveringen af opgaverne, planlægning og den rette timing har Improving ansat en ny kvinde på holdet.

Som følge af Improving´s vækst, har det været nødvendigt med ekstra resurser på kontoret, fek.s til at holde hånd i hanke med de skarpe arbejdsgange. Samtidig vægter vi højt, at der ydes en ekstra indsats i forhold til den allerede eksisterende gode struktur, hvilket har ført os til den nylige ansættelse. Katrine har før arbejdet med eCommerce, og da hun har haft rollen som koordinator, bidrager hun konstruktivt. Dette blandt andet fordi hun allerede har den nødvendige indsigt i hvad stillingen kræver.

Katrine Birk er Improvings nye projektkoordinator, en spændende profil som matcher resten af teamet godt. Hun modtager opgaverne når de kommer ind i vores system, har tiden til at klargøre og prisfastsætte dem, inden de bliver booket på den aktuelle udvikler. Dette bidrager til at udviklerne kan lægge deres fokus, hvor deres fokus hører til, nemlig i form af løsninger af kundernes konkrete opgaver.

”Det vigtigste for os er at, vores kunder ikke skal opleve en lang behandlingstid på de supportopgaver de stiller os. Derfor har det været nødvendigt med et ekstra sæt hænder til at styre og koordinere de mange forskellige kundeprojekter vi arbejder med. Katrine falder godt ind i den daglig dynamik og vi har ansat en rigtig god og betænksom kollega som bidrager positivt.

Vi er glade for at have fået Katrine med på holdet og ikke mindst til, at kunne bevare det gode overblik. Det gode overblik gør det muligt for os at nå deadlines, og ikke mindst give hurtig og korrekt support til vores kunder.” Nikolaj Riisberg, CEO Improving ApS

 

Improving søger løbende nye kollegaer og/eller praktikanter til teamet. Er du nysgerrig på, om du har dét der skal til? Så læs mere her (link til karrierer)

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op