VIGTIGHEDEN AF ET SSL-CERTIFIKAT
PÅ DIN WEBSHOP

Intet SSL-certifikat på din webshop? Det har konsekvenser…
Pr. oktober 2017 har Google skruet bissen på overfor usikre webshops. Dette gælder alle webshops som ikke har et SSL-certifikat. Har din webshop ikke et SSL-certifikat vil du som konsekvens heraf, opleve at de besøgende bliver mødt med teksten “ikke sikker” i adresselinjen, når de sætter kurs mod din shop.

Det skaber umiddelbart ikke grundlag for en god forretning, hvis dine kunder skræmmes væk fordi der skabes tvivl om, hvorvidt din webshop er troværdig.


Mini-tjekliste omkring SSL-certifikat

Vi har derfor udarbejdet en mini-tjekliste for at hjælpe dig godt på vej, med nogle af de overvejelser du bør gøre dig, når det kommer til hackere, sikker e-handel og erhvervelsen af et SSL-certifikat.


Hvad betyder det for din virksomhed?
Du og dine kunder sender mange personfølsomme informationer mellem  jer, såsom kundens navn, e-mail, adresse eller login-koder. For at sikre, at disse oplysninger kun forbliver mellem jer, benyttes krypteringsteknologien “Secure Sockets Layer” også kaldet SSL.

For at undgå at en udefrakommende kan tvinge sig adgang til disse personfølsomme oplysninger, skal din webshop have et SSL-certifikat. Med et SSL-certifikat på webshoppen, bliver alt den data der sendes mellem dig og din kunde krypteret og dermed sikker. Hvis kunderne har tillid til din webshop, vil dette formodentligt genere flere salg. Derfor er et SSL-certifikat efter vores vurdering et must.

Ranking parameter på Google med SSL-certifikat
Endvidere har Google meldt ud, at de ser SSL som et positivt ranking parameter, hvorfor du med et SSL certifikat/SSL kryptering på din webshop, potentielt vil opleve en større synlighed af dine undersider på google. Endnu en god grund til, at du ikke kan undvære et SSL-certifikat på din webshop er, at Google Shopping simpelthen ikke virker uden. Google har gjort det til er krav, at man skal have et SSL-certifikat før man kan gøre brug af annoncering med billeder. Din webshop bliver altså i højere grad “straffet” for ikke at have SSL.

Hvordan får du et SSL-certifikat på din webshop?
Kan du se fornuften i at gå fra “ikke sikker” til “sikker” i adresselinjen på din webshop, så er det ikke nødvendigvis en besværlig eller dyr affære. Et SSL-certifikat tilbydes oftest som en tilkøbs løsning af de fleste webshop udbydere. For at få yderligere information omkring pris og processer, kan du med fordel kontakte din webudbyder eller webhotel. Ønsker du som kunde hos Improving vejledning om SSL-certifikatet eller at få tilknyttet SSL til din webshop, så tilbyder vi også at gøre dette for dig.

Hos Improving ApS hjælper vi med at finde de løsninger, som optimerer din webshop.
Er du blevet nysgerrig omkring, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, så lad os tage en uforpligtende snak. Du kan kontakte os lige her.

 

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op