STÆRKT PARTNERSKAB MELLEM RAPTOR OG IMPROVING

Kvalitet er vores nøgleord

Hos Improving sigter vi skarpt efter at opnå høj faglighed, kvalitetssikring og udvikling blandt vores kollegaer. Vi ser det som vores privilegie konstant at holde os opdateret på de nyeste teknologier, så vi kan skabe de bedste resultater for vores kunder. Vi er derfor afhængige af førende software partnere, der har fingeren på pulsen og som går forrest. Vi er stolte af vores vedvarende samarbejde med Raptor Services A/S som besidder høj faglig ekspertise og tilbyder det korrekte værktøj.

 

Holdbart og målrettet partnerskab

 

Raptor er den ultimative løsning for vores e-commerce forretning og sammen er vi med til at optimere vores resultater inden for hele brugeroplevelsen. Deres intelligente personaliseringssoftware er med til at sætte barren på markedet og opnå dyb brugerindsigt. Raptor hjælper med at styrke relevansen med en komplet og sammenhængende omnichannel løsning som øger engagementet og forbedrer konverteringerne for derefter at øge indtjeningen på tværs af kanaler – online og offline.

Raptor er et personaliseringsværktøj der bygger på algoritmer som gennem beregninger kan spore brugernes adfærd. Ved at benytte dette system sørger vi for, at optimere hele brugeroplevelsen ved at eksponere produkter og relevant indhold til den enkelte bruger på forskellige kanaler. Ligeledes tilpasses eller kombineres algoritmerne så de passer til netop vores e-commerce.   

 

Certificerede udviklere

 

Kombinationen mellem talentfulde udviklere og forståelsen for digital commerce er alfa omega for os. Vi bestræber os altid på, at nå nye højder for at skabe værdifulde løsninger. Alle vores udviklere er nu certificeret i at være professionelle brugere af Raptor. Certifikatet giver vores udviklere bred viden indenfor den underliggende teknologi og mulighed for at udnytte den bedst mulige personaliseringssoftware af Raptor. Udviklerne er i stand til at tilpasse løsningen, så den passer til os og vores kunder. Værktøjet giver dyb indsigt i brugerbehov samt mulighed for at analysere personaliseringsstrategier og deres indvirkninger i forretningsmæssige mål.  

”Vi er rigtig glade for samarbejdet med Improving og ser dem som en stærk implementeringspartner. De har prioriteret at certificere alle deres udviklere som i dag kan kalde sig Raptor Professional Users hvilket stiller dem stærkt i arbejdet med at lave højt performende Raptor løsninger for fælles e-commerce kunder” Jeppe Godske Olsen, Partner Manager Raptor Services A/S

 

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op