STÆRKT PARTNERSKAB MELLEM VUE STOREFRONT OG IMPROVING

Vue Storefront er den største og mest fuldendte PWA

Hos Improving har vi et stærkt partnerskab med Vue Storefront, og vi kan derfor tilbyde vores kunder den nyeste teknologi i form af Vue Storefront, og den mest fuldendte PWA. En integrering af Vue Storefront har en masse fordele sammenlignet med et traditionelt website. Det kan sikre bedre brugervenlighed, højere kundeloyalitet og ikke mindst flere konverteringer.

Vue Storefront kan integreres på hvilken som helst eCommerce platform gennem API. Hos Improving arbejder vi på Magento platformen, og den platform giver ligeledes mulighed for at integrere Vue Storefront. Det giver os mulighed for at tilbyde vores kunder den nyeste teknologi, hvormed vi kan være med til at levere stærke e-handelsløsninger til vores kunder.

 

Fordele ved en PWA løsning

 

Der er mange fordele ved at anvende PWA på et website, og vi har derfor samlet en række gode begrundelser for, hvorfor vi arbejder med løsningen hos Improving.

 

Ultra hurtig frontend

  • Som en PWA kan webshoppens sider hurtigt loades og præsenteres for brugeren, og det sker tilmed indenfor millisekunder.

Forsikre mod trafik overload

  • Ved at anvende en PWA/SPA løsning kan det afhjælpe mod trafik overload på webshoppen, og det kan dermed være med til at sikre den gode shoppingoplevelse for brugeren. 

Offline shopping

  • En PWA sikrer, at et website altid er tilgængeligt også selvom websitet skulle være offline under en backend opdatering eller ved dårlig internetforbindelse. Det giver dermed brugeren mulighed for fortsat at kunne shoppe og gemme varerne i kurven, og senere gennemføre købet, når kunden er online igen.

All-in one frontend for desktop og mobilenheder

  • Med en all-in one frontend for både desktop og mobilenheder giver det mulighed for kun at skulle udvikle en applikation, som kan anvendes på tværs af web browers, Android, iOS etc. Det giver brugeren mulighed for, at websitet bliver til en applikation, og dermed kan tilgås offline.

Samlet set er en PWA løsning med til at sikre en problemfri shoppingoplevelse for brugeren, og det kan i høj grad være med til at sikre en højere kundeloyalitet.

 

Integrering af Vue Storefront på Kentaurs nye website

 

Hos Improving har vi senest anvendt Vue Storefront i forbindelse med lanceringen af Kentaurs nye website. Deres nye website blev udviklet på Magento 2 platformen, og med en frontend i Vue Storefront. Dermed er websitet baseret på de nyeste teknologier, hvilket er med til at give brugeren en bedre og ikke mindst problemfri shoppingoplevelse.

Er du blevet nysgerrig på, hvordan en PWA løsning ser ud fra et frontend perspektiv, så kan du tjekke Kentaurs nye website ud lige her, og dermed få en fornemmelse af, hvilken forskel løsningen kan gøre for et website og brugeroplevelsen.

 

Vi kan også hjælpe dig

 

Hos Improving er vi altid klar til at hjælpe nye kunder med at optimere deres website. Er du tilmed blevet nysgerrig på, hvad vi kan gøre for din virksomhed, så lad os tage en uforpligtende snak. Vi kan kontaktes her.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op