IMPROVING
PÅ DEN
SUNDE BØLGE


We are Improving our health
Det er måske lidt kliché, men ikke desto mindre er tendensen, at mange vil i form når vi rammer et årsskifte.
Det samme gælder også for CEO Nikolaj Riisberg og Backend udvikler Simon Wichmann Nielsen, som er teamet op om projekt “en sundere livsstil”.

Jeg har selv lysten til at komme i bedre form, og ønskede at støtte Simon i samme projekt. Det er helt klart min oplevelse, at et sundt team yder bedre og så giver det et fantastisk overskud, når kroppen får en sund overhaling. Både Simon og jeg ser frem til, at komme i gang med den nye livsstil”. Nikolaj Riisberg, CEO Improving.


Fælles træning

Træningen som Nikolaj og Simon skal igennem, bliver en kombination af Fitness Classic holdene “I form på 90 dage” og “Extend”. Kosten er selvfølgelig alfa og omega for et godt resultat. Hos Improving er der allerede en god og sund madordning for personalet, hermed har hele teamet mulighed for at følge den sunde kurs.

“Jeg er vildt spændt på at se hvordan forløbet bliver. Det er første gang jeg skal igennem et så intenst træningsforløb. Jeg ser det som en stor motivationsfaktor, at det er et fælles projekt for Nikolaj og jeg. Tidligere har jeg løbet for motionens skyld, men det har ikke kunne holde mig motiveret i længden. Der er nogle konkrete mål som jeg gerne vil opnå, og tror på, at jeg kan klare det”.
Udvikler, Simon Wichmann Nielsen


Sundt team
Det resterende Improving-team skulle ikke snydes, derfor havde Nikolaj i fredags, arrangeret en workshop med fokus på sundhed og sammenhold. Under en lækker og sund morgenmad, fik alle mand udleveret en speciallavet Improving trænings-tee, proteinbarer, og energidrik – så var der ingen vej tilbage!

Rammerne for de fysiske udfoldelser blev i Fitness Classic, som for nyligt har vundet prisen årets fitnesscenter i Kolding. Personlig træner, Dennis Holbæk piskede alle mand igennem en hård, intens og ikke mindst sjov træning.

På en arbejdsplads med mange timer foran en skærm, var det et godt afbræk og en anderledes måde at komme hinanden ved. Alt i alt, var dagen var en kæmpe succes, og trods ømme kroppe er det nok ikke sidste gang, at teamet skal du og være aktive sammen.

Nikolaj og Simon ønskes held og lykke med at nå deres mål. For de nysgerrige, vil drengenes individuelle resultater, blive delt i et senere blogindlæg.

Har du fået lyst til, at blive en del af Improving teamet?
Så se her – måske vi har en opslået stilling, som matcher dine kompetencer.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op