RAPTOR & IMPROVING

INDGÅR STRATEGISK SAMARBEJDE

Personalisering af e-handel
Personalisering af e-handel har i dag stort fokus blandt virksomheder, som benytter sig af online salg via diverse digitale platforme.
For at skabe personalisering er Raptor Smart Advisor det ideelle valg, når det kommer til målrettet og personligt produktsalg.

Raptor Smart Advisor er en intelligent krydssalgs-løsning, som kan skabe konkurrencemæssige fordele ved at genkende forbrugernes købsadfærd når de handler online og offline.


Kilden til mersalg
Rent teknisk opsnapper Raptor kundernes adfærd via forskellige digitale kanaler, og kan her identificere et mønster i præferencer, og derved personalisere relevante tilbud.

Relevante produkter fremhæves på websitet, dette for at inspirere og give kunderne lyst til at købe mere.Fordelen ved at benytte Raptor som optimeringsværktøj i en webshop er, at kunderne får en slags ”personal shopping” oplevelse, når der automatisk vises relevante produkter. Ofte vil det være varer, som kunden endnu ikke har købt, men egentligt gerne vil købe.


Raptor og Improving i strategisk samarbejde
Improving har netop indgået partnerskab med Raptor for at kunne tilbyde kundernes kunder en optimeret online løsning, som skaber mere værdi hele vejen rundt.


Som eCommercer er Personalisering et must, når du vil konkurrere digitalt.
Dertil har vi længe oplevet stor efterspørgsel, som vi forventer vil stige endnu mere i årene frem.
Vores vision er at understøtte den personlige købsoplevelse uanset hvor i værdikæden kunden befinder sig, og uanset om det er digitalt eller offline i eksempelvis fysiske butikker. Det var derfor oplagt at indgå Partnerskab med Improving, der på trods af at være ung virksomhed, rummer stærke kompetencer og stor erfaring i både ejerkreds og hos medarbejdere.
Vi deler samme vision, der via engagerede brugeroplevelser skaber mere salg og loyalitet til vores fælles kunder”. 
Kenneth Boll, CEO Raptor


Automatisk målrettet markedsføring
Med en løsning som Raptor, skabes der foruden øget mersalg også en stigende interesse blandt kunderne, da de kontinuerligt præsenteres for varer indenfor deres præference.
Ved at benytte Raptor mindskes også ressourcerne på manuel online markedsføring på websitet, da de indsamlede data om kunde- og brugeradfærd skaber grundlag for automatisk og målrettet kommunikation, produktsalg og tilbud.


“I forbindelse med den stigende efterspørgsel på omnichannel-løsninger er Raptor det ideelle værktøj i søgen efter at skabe en kundeoplevelse på samme høje niveau, som forventes at blive skabt, af professionelt personale i en fysik butik.
Salgsassistentens evne til at pejle sig ind på kundens ønsker og behov, erstattes af intelligent dataindsamling, som skaber rammerne for, at kunden får samme gode oplevelse online som i butik.

Improving har netop indgået partnerskab med Raptor, for at kunne tilbyde kundernes kunder en optimeret online løsning, som skaber mere værdi hele vejen rundt”.
Nikolaj Riisberg, CEO Improving ApS


Improving ApS
er et ungt og dynamisk digitalt bureau beliggende i Kolding, som arbejder med mellemstore og store virksomheder i hele landet. Er du nysgerrig omkring dine muligheder i et samarbejde med Improving som digitale bureau? Så kontakt os her, for en uforpligtende snak.

SKAL VI OGSÅ
HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig? Lad os ringe dig op